Filters

Vitaliteit apps voor uw telefoon


Hoe gaat u vitaal door het leven? Vitaliteit staat voor levenskracht. Dit betekent dat u zich energiek genoeg voelt om de dagelijkse bezigheden aan te kunnen, maar ook dat u zich hier gelukkig bij voelt. Een goede vitaliteit kan bereikt worden door balans te bewaren tussen gezond eten en voldoende bewegen. Maar hoe pak je dit aan? Wie kan u het beste motiveren en hoe houdt u het vol? Wellicht kan een app op uw telefoon het extra steuntje in de rug voor u zijn.

Wij zetten enkele apps voor u op een rij. Onderstaande apps zijn in Nederlands en geschikt voor vrijwel alle smartphones.


Fitavie app

Fitavie


Fitavie is een innovatieve beweegapp, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse 65-plusser. De vergrijzing in Nederland brengt de komende decennia zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Fitavie wil middels functioneel bewegen op een leuke, laagdrempelige en slimme manier hieraan een positieve bijdrage leveren.

Fitavie is een coach die u en uw naaste, cliënt of patiënt elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier. U geeft aan wat u kunt en de app stelt een op maat gemaakt week of maandprogramma voor u samen.

Taal: Nederlands
Kosten app: Gratis
Abonnement: €47,88 per jaar (€3,99 per maand)
Website: www.fitavie.nl
Heeft u de Vegro klantenkaart? Profiteer dan van 50% korting op een abonnement bij Fitavie.VGZ Mindfulness Coach


Wil je meer in het hier en nu leven? Beter omgaan met stress? Zelfbewuster worden? De gratis VGZ Mindfulness coach helpt je met het bereiken van deze doelen. 

Kies uit een breed scala van oefeningen of gebruik een speciaal programma van 5 weken die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. U bepaalt zelf wanneer u met het programma begint en geeft zelf aan wanneer u de oefeningen wilt uitvoeren. Deze mindfulness Coach is voor iedereen, Ook als u niet bij VGZ verzekerd bent!


Taal: Nederlands
Kosten:  GratisMijn Eetmeter


Wil je gezonder eten of afvallen? Of gewoon een beter beeld krijgen van wat u eet? Via Mijn eetmeter krijgt u meer inzicht. Wanneer u uw maaltijden toevoegt aan het eetdagboek, krijgt u een handig overzicht van hoeveel calorieën u binnenkrijgt en welke voedingstoffen daarbij horen. De geeft app geeft vervolgens passend advies om een gezonde levensstijl voort te zetten.Taal: Nederlands
Kosten: Gratis
StepsApp Stappenteller


Wilt u meer inzicht krijgen in hoeveel u op een dag beweegt? Door middel van een stappenteller kunt aan het einde van de dag zien hoeveel u heel gelopen en wat dit voor uw lichaam heeft betekent. Stel uw persoonlijke doelen, stop de telefoon in uw zak en de app doet de rest.

Het unieke van deze app: Hij kan ook uw activiteit meten als u in een rolstoel zit. Zo is de app voor iedereen te gebruiken. 

Taal: Nederlands
Kosten: Gratis
(optie voor extra functies tegen betaling)Medapp - Grip op medicatie


Bij het gebruik van medicatie kan tijdstip en consistentie erg belangrijk zijn. Welke pil moet ik innemen en wanneer? Waar is de bijsluiter gebleven en hoeveel medicijnen heb ik nu nog op voorraad? Medapp helpt je bij een gezonde levensstijl door een helpende hand te bieden op het gebied van medicijngebruik.Taal: Nederlands
Kosten: Gratis
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden