Filters

Rollators

Het beste rollatoradvies voor jou

Hoe gebruik je een rollator? Welke rollator past het beste bij jou? En hoe stel je een rollator af? Er komt veel kijken bij de aanschaf en het gebruik van een rollator.

Waar een rollator aan moet voldoen, verschilt ook weer per persoon: de een wil een rollator die zorgt voor stabiliteit, om veilig en onbezorgd op pad te gaan, de ander een rollator om gemakkelijk door het huis te bewegen. Wat voor type rollator, of informatie hierover je ook zoekt, bij Vegro kun je terecht. Wij staan voor je klaar bij iedere rollatorvraag.

Lorum

Bekijk onze video's over het gebruik van de rollator

.

Instructiefilm Rollator .

.

Advies bij jouw keuze .

Instructiefilm Rollator

Het is belangrijk dat jouw rollator goed afgesteld is. Alleen dan biedt een rollator de nodige ondersteuning. Staat jouw rollator bijvoorbeeld te hoog, dan kan je last krijgen van je schouders en nek. Staat jouw rollator te laag, dan biedt deze geen ondersteuning en kan je last krijgen van je rug. Maar hoe stel je de rollator juist af? Wij leggen het uit in dit korte instructiefilmpje.

Advies bij jouw keuze

Er is veel om over na te denken bij het aanschaffen van een rollator. Waar moet je rekening mee houden en welke rollator past het beste bij jouw situatie? Daarin geven wij graag advies. In dit korte instructiefilmpje vertellen wij meer over waar je op moet letten als je overweegt om een rollator aan te schaffen. Wij helpen jou bij het nemen van de juiste beslissing!

Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden