Filters

Rolstoelen

Het beste rolstoelenadvies voor jou

Wil je er graag op uit, maar heb je moeite met lange afstanden wandelen? Dan is een rolstoel een fijne oplossing. Maar hoe gebruik je een rolstoel en welke past het beste bij jou? Op deze pagina vertellen wij jou alles over de rolstoel. Je vindt hier handige tips, bijvoorbeeld over het meenemen van jouw rolstoel in het vliegtuig. En je ontdekt meer over de verschillende soorten rolstoelen.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over de juiste rolstoel, dan kun je ons bellen op 0900 - 288 77 66, langskomen in één van onze zorgwinkels, of een afspraak aan huis maken met de woonconsulent.

Lorum

Bekijk onze video's over het gebruik van de rolstoel

.

Instructiefilm rolstoel .

.

Instructiefilm grootwiel rolstoel .

Instructiefilm rolstoel

Weet jij welk type rolstoel je gebruikt in verschillende situaties? Deze instructievideo beantwoordt die vraag voor jou! Daarnaast weet je dankzij deze video voortaan precies hoe je een rolstoel bedient.

Instructiefilm grootwiel rolstoel

Voor ieder type rolstoel is het gebruik anders. Met een grootwielrolstoel kun jij bijvoorbeeld jezelf voortbewegen. In deze video ontdek je alles over het gebruik van een grootwielrolstoel. Wij helpen jou bij het nemen van de juiste beslissing!

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden