Filters

Trapliften

Het beste trapliftadvies voor jou

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Er kunnen situaties ontstaan waarin dat lastiger wordt. Gelukkig zijn er oplossingen om dit mogelijk te maken. Stel dat traplopen niet meer zo makkelijk gaat, dan kan jouw trap een grote hindernis worden. Daarom maakt een Otolift traplift de trap weer veilig en jouw woning weer toegankelijk. Zo kan jij langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Het kopen van een traplift kan een grote stap zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Wat is jouw prijsklasse? Welk model past goed bij jouw leefstijl? En omdat elke situatie anders is, maken wij de traplift helemaal op maat voor jouw situatie. Hoe jouw trap er ook uitziet en wat je wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

Lorum

Vegro & Otolift

Zelfstandig blijven in je vertrouwde omgeving

Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail, die is bevestigd op de trap. Voor elke trap biedt Otolift, marktleider van trapliften in Nederland, een passende oplossing. Een traplift is geschikt om één persoon te vervoeren. Met een traplift blijf je zelfstandig in jouw eigen vertrouwde omgeving wonen. De traplift maakt het mogelijk om probleemloos gebruik te maken van de bestaande trap. Voor de plaatsing van een traplift van Otolift zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig. De traplift wordt bij voorkeur aan de binnenzijde gemonteerd zodat de brede zijde van de trap vrij beloopbaar blijft.

Vrijblijvend uitbroberen

Bij Otolift heb je de mogelijkheid om de traplift aan huis uit te proberen. In de speciaal ontwikkelde showroombussen staan twee van de meest verkochte trapliften in Nederland opgesteld. Otolift vindt het belangrijk dat je eerst de kwaliteit en het gemak van de trapliften ervaart, voordat je een traplift bestelt. De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om jou van alle informatie te voorzien.

Speciale partnerkorting!

10% korting op een nieuwe traplift van Otolift

Als partner van Otolift ontvang je bij Vegro 10% korting op een nieuwe traplift. Interesse? Wij geven je graag advies. Kom langs in één van onze zorgwinkels of neem telefonisch contact met ons op via 0900 - 288 77 66. Wij staan voor je klaar bij iedere vraag over trapliften. Ook kunnen zij antwoord geven op al jouw vragen.

Lorum
Lorum

10% kortingVeelgestelde vragen

Een traplift is een oplossing voor iedereen die (tijdelijk) slecht ter been is. Door bijvoorbeeld artrose, duizeligheid, reuma, verlies van spierkracht of een operatie kan het zijn dat je moeite hebt met traplopen. Dan kan een traplift de oplossing zijn om weer veilig en moeiteloos naar boven en beneden te gaan. Hierdoor kan je langer in jouw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Een traplift van Otolift is altijd maatwerk. Jouw wensen en de vorm van de trap bepalen de prijs van de traplift. Voor elke soort trap is namelijk een ander type rail nodig. Ook het aantal traptreden en het gekozen trapliftmodel spelen mee in de kosten. Op basis van deze gegeven maakt Otolift jouw traplift helemaal op maat in hun eigen fabriek. Lees hier meer over de kosten van een traplift bij Otolift.

De trapliften van Otolift zijn geschikt voor vrijwel alle trappen. De trapliften zijn te plaatsen op rechte trappen, trappen met bochten, spil- en wenteltrappen en buitentrappen. Ook zijn er traplifte die geschikt zijn voor zeer smalle trappen. Een Otolift traplift past al op trappen vanaf 60 centimeter breedte.

Alle trapliften van Otolift hebben een compact design, waardoor zij weinig ruimte innemen op jouw trap. Door de mogelijkheid de traplift aan de binnenzijde van de trap te plaatsen, blijft de brede kan van de treden vrij en kan de trapleuning in de meeste gevallen bblijven zitten. Hierdoor blijft de trap veilig beloopbaar voor iedereen.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden