Woonconsulent

Gratis thuisdemonstratie door de woonconsulent

Denk je aan het kopen van een hulpmiddel dat jouw zelfredzaamheid vergroot? Maar weet je niet zeker of een dergelijk hulpmiddel in jouw huidige woonsituatie past? Maak dan een afspraak met onze woonconsulent voor een gratis thuisdemonstratie. Door de demonstraties aan huis kun je direct ondervinden hoe het is om een comfortfauteuil / sta-opstoel in huis te hebben of een ritje te maken op een scootmobiel. Natuurlijk krijg je duidelijke uitleg en advies van onze specialist.

De woonconsulent kan een demonstratie geven van onder andere de volgende hulpmiddelen:
 • Bedden
 • Driewielfietsen
 • Rollators
 • Rolstoelen
 • Scootmobielen
 • Sta-opstoelen
 • Trippelstoelen
 • Trapliften
 • Tablets voor ouderen


Langer thuis, wat nu?

Tegenwoordig moeten ouderen steeds langer thuis blijven wonen. Dat kan voor sommige ouderen een uitdaging zijn. Wanneer je minder mobiel bent of je minder goed binnens- of buitenshuis kunt redden, biedt Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen een helpende hand. In de eerste plaats geven wij gratis advies, bijvoorbeeld op onze adviespagina over langer thuis wonen. Daarnaast hebben we diverse hulpmiddelen die het comfort en de zelfredzaamheid in jouw woning vergroten in onze webwinkel en thuiszorgwinkels.

Vraag het de woonconsulent!

Pijn aan de knie of heup. Niet meer goed kunnen gaan zitten of opstaan vanuit je stoel. Het minder makkelijk kunnen verplaatsen in en rondom het huis. Misschien herken je dit wel, van jezelf of een ander. Het zorgt ervoor dat je niet meer alles uit je dag kunt halen, zoals je zou willen. Een rondje lopen in het park kan er door deze klachten er bij inschieten. Er zijn diverse hulpmiddelen waardoor je alsnog gemakkelijk op pad kunt.

Wil je weten welk hulpmiddel in jouw situatie van pas zou kunnen komen? Vraag het onze woonconsulent. De woonconsulent komt bij je aan huis om hulpmiddelen te demonstreren waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld een scootmobiel, rollator of rolstoel, maar ook voor een sta-opstoel.
Een brochure ontvangen of direct een afspraak maken?

Vraag de woonconsulentenbrochure aan via het online contactformulier en ontvang informatie over alle artikelen die je met de woonconsulent kunt bespreken. Van rolstoelen tot scootmobielen en sta-opstoelen. Direct een afspraak maken? Bel 0900 – 2 88 77 66. We nemen contact op om te bespreken op welke dag we het beste langs kunnen komen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten