Filters

Woonconsulent

Laat de woonconsulent jou helpen

Ben jij op zoek naar hulpmiddelen waarmee jij jouw zelfstandigheid kunt bewaren? Maar weet je niet zeker welk hulpmiddel in jouw woonsituatie past? Maak dan een afspraak met onze woonconsulent voor een gratis thuisdemonstratie. Door de demonstraties aan huis kun je direct testen hoe het is om een sta-opstoel in huis te hebben, of een ritje te maken op een scootmobiel. Natuurlijk krijg je hierbij duidelijke uitleg en advies van onze specialist.

Maak een afspraak .
Lorum

Onze klanten zijn tevreden

"Omdat er zoveel keuze is in hulpmiddelen, zagen we door de bomen het bos niet meer. De woonconsulent heeft ons hier heel goed bij geholpen! Hij heeft naar onze wensen en problemen geluisterd. We hebben nu de juiste hulpmiddelen binnen, en we hebben onze vrijheid weer terug." Meneer en mevrouw van Hooven

Langer thuis? Wat nu?

Tegenwoordig moeten mensen steeds langer thuis blijven wonen. Dat kan een uitdaging zijn, bijvoorbeeld als je minder mobiel bent, of je niet goed meer binnens- of buitenshuis kunt redden. In deze situaties is Vegro jouw helpende hand. Vegro begeleidt jou bij iedere stap.

Allereerst geven wij jou gratis advies, bijvoorbeeld op onze adviespagina over langer thuis wonen, of aan huis door de woonconsulent. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan hulpmiddelen in onze webwinkel en thuiszorgwinkels, die jouw woning comfortabeler maken. De woonconsulent komt bij jou langs om advies te geven, jouw gewenste hulpmiddelen te demonstreren, en de nazorg van jouw hulpmiddelen te regelen. Is er iets mis met jouw hulpmiddel? Dan staat onze technische dienst natuurlijk voor je klaar. Kortom: van begin tot eind is Vegro jouw helpende hand.

Maak een afspraak .

Hoe gaat een afspraak met de woonconsulent in zijn werk?

Onze woonconsulenten zijn ook bij jou in de buurt aanwezig! Maak eenvoudig een afspraak met onze woonconsulent via het afsprakenformulier, telefonisch via 0900 – 288 77 66, of in de winkel.

In deze video zie je wat je kunt verwachten bij een bezoek van onze adviseur. De woonconsulent komt bij je langs om het uitgekozen hulpmiddel te demonstreren. Mocht je het hulpmiddel daarna willen aanschaffen, dan kan de woonconsulent deze direct voor jou bestellen.

Maak een afspraak .

Veelgestelde vragen over de woonconsulent

Wanneer je hulpmiddelen graag wil uittesten, maar je bent minder mobiel en kan je niet goed binnens- of buitenshuis redden, biedt de woonconsulent een helpende hand. De woonconsulent komt vrijblijvend bij je langs om hulpmiddelen naar jouw interesse te demonstreren.

Je kunt de woonconsulent ook om hulp vragen als je niet goed weet welke hulpmiddelen bij jouw situatie passen. De woonconsulent kan jou hier vrijblijvend over adviseren.

Daarnaast kunnen de hulpmiddelen die de woonconsulent demonstreert in veel gevallen ook op maat gemaakt worden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie of voorkeur.

Er zijn verschillende manieren waarop je een afspraak kunt maken met de woonconsulent. Dit kun je bijvoorbeeld doen via het contactformulier, maar je kunt ook bij de dichtstbijzijnde Vegro winkel langsgaan om een afspraak in te plannen. Wil je direct een afspraak maken? Dan kun je contact opnemen via 0900 – 2 88 77 66.   Je wordt binnen één dag teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Voor het bestellen van standaard producten gelden de algemene regels voor levertijden. Bij voorradige koopartikelen is de levertijd drie werkdagen. Indien de artikelen niet op voorraad zijn, wordt daarover contact met je opgenomen.

Voor het bestellen van aangepaste producten geldt een langere levertijd. De productie van deze hulpmiddelen is maatwerk en kan daarom 8 tot 10 weken in beslag nemen.

Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping