Woonconsulent

Gratis thuisdemonstratie door de woonconsulent

Denkt u aan het kopen van een hulpmiddel dat uw zelfredzaamheid vergroot? Maar weet u niet zeker of een dergelijk hulpmiddel in uw huidige woonsituatie past? Maak dan een afspraak met onze woonconsulent voor een gratis thuisdemonstratie. Door de demonstraties aan huis kunt u direct ondervinden hoe het is om een comfortfauteuil / sta-opstoel in huis te hebben of een ritje te maken op een scootmobiel. Natuurlijk krijgt u duidelijke uitleg en advies van onze specialist.

De woonconsulent kan een demonstratie geven van onder andere de volgende hulpmiddelen:
 • Bedden
 • Driewielfietsen
 • Rollators
 • Rolstoelen
 • Scootmobielen
 • Sta-opstoelen
 • Trippelstoelen
 • Trapliften
 • Tablets voor ouderen


Langer thuis, wat nu?

Tegenwoordig moeten ouderen steeds langer thuis blijven wonen. Dat kan voor sommige ouderen een uitdaging zijn. Wanneer u minder mobiel bent of u minder goed binnens- of buitenshuis kunt redden, biedt Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen een helpende hand. In de eerste plaats geven wij u gratis advies, bijvoorbeeld op onze adviespagina over langer thuis wonen. Daarnaast hebben we diverse hulpmiddelen die het comfort en de zelfredzaamheid in uw woning vergroten in onze webwinkel en thuiszorgwinkels.

Vraag het de Woonconsulent!

Pijn aan de knie of heup. Niet meer goed kunnen gaan zitten of opstaan vanuit uw stoel. Het minder makkelijk kunnen verplaatsen in en rondom het huis. Misschien herkent u dit wel, voor uzelf of een ander. Het zorgt er voor dat u wellicht niet meer alles uit uw dag kunt halen als u zou willen. Een rondje lopen in het park kan door deze klachten er bij inschieten. Er zijn diverse hulpmiddelen waardoor u alsnog gemakkelijk op pad kunt.

Wilt u weten welk hulpmiddel in uw situatie van pas zou kunnen komen? Vraag het onze Woonconsulent. De Woonconsulent komt bij u aan huis om hulpmiddelen te demonstreren waar u interesse in heeft. Bijvoorbeeld een scootmobiel, rollator of rolstoel, maar ook voor een sta-opstoel.
Een brochure ontvangen of direct een afspraak maken?

Vraag de Woonconsulent brochure aan middels het online contactformulier en ontvang alle informatie van alle artikelen die u met de Woonconsulent kunt bespreken. Van rolstoelen tot scootmobielen en sta-opstoelen. Direct een afspraak maken, bel 0900 – 2 88 77 66, dan kijken we in overleg wanneer u het beste uitkomt en komen dan graag bij u langs.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten