Filters

Adviseur aan huis

 

De adviseur aan huis helpt jou!

Advies nodig over hulpmiddelen voor het behouden van jouw zelfstandigheid? Soms is het best lastig om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw (woon)situatie. Dat begrijpen wij maar al te goed! Dus heb je behoefte aan meer informatie? Wil je een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie? Onze adviseur komt naar je toe! Want waar kun je beter geadviseerd worden dan in jouw eigen omgeving? Je kunt het hulpmiddel direct testen. Zo ervaar je hoe het is om bijvoorbeeld een sta-opstoel in huis te hebben. Of een ritje te maken op een scootmobiel. Zo weet je tenminste wat je koopt!

Maak een afspraak .
Advies aan huis

Onze klanten zijn tevreden

"Omdat er zoveel keuze is in hulpmiddelen, zagen we door de bomen het bos niet meer. De adviseur aan huis van Vegro heeft ons hier heel goed bij geholpen! De expert heeft naar onze wensen en problemen geluisterd. We hebben nu de juiste hulpmiddelen binnen, en we hebben onze vrijheid weer terug." Meneer en mevrouw Van Hooven

Een afspraak maken doe je makkelijk en snel

Onze adviseurs aan huis zijn bij jou in de buurt aanwezig! Maak een afspraak met onze experts via het online afsprakenformulier. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Maak een afspraak .

Afspraak gemaakt; wat nu?

Onze expert komt bij je langs om het gewenste hulpmiddel of de hulpmiddelen te demonstreren. Natuurlijk kijkt de adviseur aan huis ook naar andere mogelijke oplossingen om het voor jou in huis makkelijker én veiliger te maken. Een afspraak is gratis en helemaal vrijblijvend! Kies je ervoor om een hulpmiddel te kopen? Dan wordt deze direct voor jou besteld. Als het artikel op voorraad is, heb je dit meestal binnen drie werkdagen in huis. Eventueel op maat gemaakte hulpmiddelen, zoals een sta-opstoel, hebben een gemiddelde levertijd van acht tot tien weken. En dan heb je de perfecte sta-opstoel: helemaal gemaakt op jouw maat, en afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Voor dat steuntje in de rug!

In de video zie je hoe één van onze experts een bezoek brengt aan een klant, die geïnteresseerd is in een scootmobiel.

Maak een afspraak .
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden