Filters

Eigen regie

In de zorgwereld zijn een aantal zaken veranderd. Door de toenemende druk op de zorg is de verantwoordelijkheid voor gezondheid en zorgvraag steeds nadrukkelijker bij de consument zelf komen te liggen. Ook zullen zorgverzekeraars steeds meer in preventie gaan investeren om de kosten beheersbaar te houden. Dit alles heeft geleid tot de uitdaging om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Voor de een klinkt dat als muziek in de oren, maar voor anderen als een brug te ver.  

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen heeft als een van de innovatiedoelstellingen om de klant zo goed mogelijk bij te staan waar nodig in het organiseren van oplossingen op hun specifieke zorgvraag.

Vanuit de positieve gezondheidsleer van Machteld Huber zoeken we naar oplossingen voor onze klanten. Wat kunt u nog en wat wilt u doen? Kwaliteit van leven betekent voor iedereen iets anders. Vegro helpt u uw wensen in alle levensfasen te bereiken. Dit doen we onder andere door gericht op zoek te gaan naar producenten en kennispartners, om zo diensten en producten die zelfredzaamheid en zelfstandigheid ondersteunen aan te bieden.

In ons assortiment zult u steeds meer nieuwe producten en diensten aantreffen in belangrijke categorieën en thema’s als vitaliteit, (val)preventie, revalidatie, fysiotherapie en sport en beweging.

Vegro is gelukkig constant in gesprek met alle belanghebbenden om te onderzoeken waar aanpassing en vernieuwing daadwerkelijk iets toevoegt aan de zelfredzaamheid en eigen regie.

Positieve gezondheid


“Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke emotionele en sociale uitdagingen van het leven.” (Machteld Huber).
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden