Advies bij uw keuze

Wat is een scootmobiel?

Een scootmobiel is een drie-, vier- of vijfwielige scooter met een elektrische aandrijving. De scootmobiel wordt vooral gebruikt door mensen die mobiel willen blijven.

Wanneer u nog nooit gebruik heeft gemaakt van een scootmobiel, kan het rijden in eerste instantie spannend zijn. U moet nog leren hoe u de scootmobiel het beste kunt gebruiken. Wilt u weten hoe u zich moet gedragen in het verkeer met een scootmobiel? Klik dan hier voor verkeersregels voor de scootmobiel. Neemt u liever les voordat u op pad gaat met de scootmobiel? Dat kan! Veilig Verkeer Nederland biedt scootmobieltrainingen aan. Raadpleeg voor meer informatie de website van Veilig Verkeer Nederland.


Uit welke scootmobielen kan ik kiezen?

Wilt u graag zelfstandig de deur uitgaan? Zelf boodschappen doen en een rondje door het park maken? Met een scootmobiel behoudt u deze vrijheid. Er zijn verschillende soorten scootmobielen. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet.

  • Opvouwbare scootmobiel: Het grootste voordeel van de opvouwbare scootmobiel is dat deze heel gemakkelijk te demonteren is. Dit geheel zonder het gebruik van gereedschap. De opvouwbare scootmobiel bestaat uit compacte losse delen, waardoor deze te vervoeren is in de kofferbak van een auto. U kunt de scootmobiel altijd meenemen! Voorbeelden van opvouwbare scootmobielen zijn de Scootmobiel Colibri 4 en 2Goability scootmobiel Zoom 3.

  • 4-wiel scootmobiel: Een 4-wiel scootmobiel heeft, zoals de naam het al zegt, vier wielen. Eén van de belangrijkste voordelen van een vierwiel scootmobiel is dat de kans op omvallen nihil is, waardoor u met een veilig gevoel van de scootmobiel gebruik kunt maken. Deze scootmobiel kan vaak hogere snelheden bereiken wanneer dat wenselijk is. Voorbeelden van vierwiel scootmobielen zijn de Scootmobiel Solo 4 en Scootmobiel Comet Pro 4.

  • 3-wiel scootmobiel: De 3-wiel scootmobiel heeft één wiel voor en twee wielen achter. Doordat er maar één wiel aan de voorkant zit, heeft u extra veel beenruimte. Het grootste voordeel van de 3-wiel scootmobiel is dat deze heel eenvoudig te besturen en te manoeuvreren is. Wanneer u boodschappen wilt doen met een scootmobiel, is dit model ideaal. Voorbeelden van driewiel scootmobielen zijn Mezzo 3 en Excel Galaxy Plus 3.

  • Scootmobielfietsen: Een scootmobielfiets is een fiets en een scootmobiel in één.  De scootmobielfiets heeft drie wielen, waardoor die u meer ondersteuning biedt dan een normale fiets. U gebruikt de scootmobielfiets op die wijze die u wenst, bijvoorbeeld met de elektrische trapondersteuning of volledig op de motor. In ons assortiment hebben wij de Scootmobielfiets Easy Go.

Alle scootmobielen worden gratis door ons gekwalificeerd personeel afgeleverd en op maat afgesteld.


Welke scootmobiel past bij mij?

Wilt u uitgebreider advies krijgen of een scootmobiel testen in uw eigen omgeving? Maak dan een afspraak met onze woonconsulent. De woonconsulent komt geheel vrijblijvend bij u langs. Heeft u een hele andere vraag? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Neem gerust een kijkje in een van onze winkelsof webwinkel. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis en 24 uur bereikbaar). Zij beantwoorden graag uw vragen.
Meer keuzehulp

Wilt u meer informatie over het gebruik van een scootmobiel? Of heeft u een hele andere vraag? Neem dan contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje in een van onze winkels of webwinkel. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis en 24 uur bereikbaar). Zij beantwoorden graag uw vragen.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten