Veilig douchen

De badkamer is een fijne plek waar u zichzelf lekker opfrist en u als ‘nieuw mens’ uit kunt komen. Gemiddeld spenderen Nederlanders zo’n 30 minuten per dag in de badkamer, waarvan 9 minuten onder de douche. Om de badkamer veiliger te maken, bieden hulpmiddelen een uitstekende en voordelige oplossing.

Om de badkamer veiliger te maken bieden hulpmiddelen een uitstekende en vaak goedkope oplossing. Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om gemakkelijk en veilig te douchen/baden of naar het toilet toe te gaan? Dan hebben wij hieronder een aantal tips om uw badkamer veiliger en toegankelijker te maken:

Installeer wandbeugels

Extra hulp bij het zitten en opstaan is voor senioren geen bijkomstige luxe. Wandgrepen zijn daarom een uitstekende bijkomstigheid, vooral naast het toilet, bad of douche. Neem bijvoorbeeld een handdoek ophangrek en wandbeugel ineen, zo heeft u uw handdoek direct bij de hand om uw voeten droog te maken en kunt u zich veilig vast houden aan de wandbeugel. Droge voeten zorgen er tevens voor dat u minder snel uitglijd.

Antislipstrips op de vloer

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om antisliptegels in uw badkamer te plaatsen. Helaas is dit vaak een prijzige oplossing. Een andere optie is een Anti-slip veiligheidstrips te plaatsen op uw vloer. Deze plak strips zijn gemakkelijk aan te brengen op de vloeren in gladde, natte ruimtes, zoals in bad, douche en badkamervloeren. Hiermee vergroot u uw veiligheid als u een bad of douche neemt.

Gebruik een douchekruk

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat om gemakkelijk en veilig te douchen? Gebruik dan bijvoorbeeld een douchekruk.

Zittend douchen met een douchekruk is ideaal, u kunt zich volledig focussen op het douchen en dat geeft een ontspannen gevoel. Daarnaast is de kans op uitglijden/vallen vele malen minder. Als u moeite heeft met uw evenwicht, kan een douchekruk meer zelfvertrouwen geven tijdens het douchen.

Bij Vegro kunt u douchekrukken vinden in diverse groottes en prijsklasse, welke één ding gemeen hebben: elke douchekruk zorgt ervoor dat u veiliger en stabieler kunt douchen.

Koop NU voordelig een Days douchekruk


Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Days douchekruk extra voordelig, voor € 49,00* (normaal 62,99). 

De Days douchekruk beschikt over een aluminium frame, waardoor de kruk niet kan gaan roesten. De kruk wordt zeer stevig in de douche bevestigd, dankzij de speciale antislipdoppen onder de vier poten. Tevens is de kruk in hoogte verstelbaar, om de ideale zithoogte naar eigen wens in te stellen. Het water blijft niet op de zitting van de douchekruk liggen, dankzij de geïntegreerde gaten in het zitvlak. De Days douchekruk beschikt ook over armsteunen, zodat u zich gemakkelijk af kunt zetten bij het opstaan.


*Dit product is te verkrijgen in onze webwinkel en in onze winkels. Klik hier voor de voor u dichtstbijzijnde winkel.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten