Zelfstandige oudere
Gerda wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven


“Vorige maand bezocht ik overdag Madurodam. Heerlijk dat ik dat nog zelfstandig kan doen op mijn leeftijd. Na een lange dag wilde ik ’s avonds een warme douche nemen. Maar toen ging het mis. Ik gleed met mijn voet uit over de gladde badkamervloer. Gelukkig kon ik mij nog net aan de wasbak vastpakken, anders was het misschien minder goed afgelopen.

Ik was erg geschrokken van het incident. Dagjes uit kostten mij blijkbaar veel meer energie dan een aantal jaar geleden. Hoewel ik gelukkig alles zelfstandig kon doen, had ik misschien wat hulpmiddelen nodig.

De volgende ochtend wilde ik een oplossing vinden voor het uitglijden. Daarom ging ik op mijn gemak op zoek naar hulpmiddelen die uitglijden voorkomen. Ik kwam op de website van Vegro terecht. Daar vond ik een uitgebreid aanbod aan antislipmatten, wandbeugels en badplanken. Via de chat heb ik eerst aan een medewerker van Vegro gevraagd welke maat wandbeugel de juiste was voor mijn badkamer. Hij heeft mij heel vriendelijk geholpen. Daarna heb ik de producten besteld.

Omdat ik merkte dat lopen veel energie kostte, ben ik ook gaan zoeken naar een rollator. Ik vond het lastig om die via internet te kopen, dus ben ik langsgegaan bij een Vegro thuiszorgwinkel bij mij in de buurt. Daar heb ik een rollator gekocht – die is zó fijn! Klusjes als boodschappen doen, eten koken en een wandeling maken gaan nu veel eenvoudiger.

Gelukkig kan ik zelfstandig blijven doen wat ik wil, zonder dat ik er uitgeput van raak of bang hoef te zijn voor een nare val. Voor de zekerheid heb ik een gratis afspraak gemaakt met de woonconsulent die binnenkort bij mij aan huis meer advies komt geven over extra hulpmiddelen voor mijn situatie.”

Uitgelichte Producten
Relevante onderwerpen
Positieve gezondheid

Wat is positieve gezondheid?

Yoga

Top 5 yoga-oefeningen

Nachtrust

Voldoende slaap is belangrijk

Alarmering

Is personenalarmering iets voor u?

Meten is weten

Wat kunt u meten?

Op reis?

Een compleet georganiseerde reis iets voor u?

Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten