Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Douche-/Toiletstoel Rijdend (incl. emmer & deksel, max. 130 kg) Nr. 30050

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Douche-/toiletstoel rijdend (incl. emmer/deksel)
Nr. 30050
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Een verrijdbare douche- en toiletstoel* biedt ondersteuning bij veilig toiletbezoek en douchen. Comfortabel, hygiënisch en makkelijk in gebruik, optimaliseert de stoel intieme verzorging met een open achterzijde, zijdelings wegzwenkbare armsteunen en in hoogte verstelbare voetensteun. Geschikt voor kortdurend gebruik en verkrijgbaar in het gratis lenen assortiment met een geldige indicatiestelling.

Voor wie?

De mobiele Vegro douche- en toiletstoel is ideaal als je niet in staat bent zelfstandig naar het toilet te gaan of staand te douchen. De zwenkwielen maken het voor jouw verzorger eenvoudig om de stoel te manoeuvreren, waardoor je zittend de doucheruimte kunt betreden. Deze douchestoel lenen is met name geschikt voor personen (max. 130 kg) met verminderde mobiliteit en/of voor degenen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

Hoe werkt het Douche-/Toiletstoel Rijdend?

De verrijdbare douche- en toiletstoel is eenvoudig te manoeuvreren dankzij de zwenkwielen. Deze rolstoel is makkelijk schoon te houden en wordt meestal in de badkamer geplaatst. Bij de toiletstoel kan de meegeleverde emmer onder de zitting worden geschoven, kan de stoel naast het bed worden geplaatst of kan deze over het toilet worden gezet. Als douchestoel kan je er zittend de doucheruimte mee inrijden, mits deze voldoende ruimte biedt voor manoeuvreren. Hier vind je de gebruiksaanwijzing.

Is vergoeding mogelijk voor de verrijdbare douche- en toiletstoel?

Voor kortdurend gebruik, tot enkele maanden, kun je de stoel in bruikleen krijgen via jouw zorgverzekeraar, mits je een indicatie hebt.

Bezorging en installatie

Vegro organiseert de levering van de douche-/toiletstoel rijdend op een professionele manier. Ons toegewijde bezorgteam zorgt ervoor dat het douche/toiletstoel rijdend op de door jou gekozen locatie wordt afgeleverd.

*Het geleverde product kan variëren van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 52 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Uitvoering Rijdend
Zitbreedte 45 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 55 cm
Productgroep Leen douchekrukken + rijdend
Web Sort Order 800
Beoordelingen (2)
  • Fantastisch
    Al een paar stoelen in de afgelopen jaren helaas moeten gebruiken maar deze is een topper ik kan geen negatieve dingen benoemen. Echt een artikel waarbij het ontwerpen, is over nagedacht.
  • Vul deksel ontbreekt
    Zit hard en geen vul deksel zo je gewoon kunt douchen
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden