Filters

PechvogelMaak kennis met pechvogel Thijs


“Afgelopen zaterdag heb ik tijdens het voetballen een blessure opgelopen. Na veel pijn en een bezoek aan de eerste hulp bleek dat ik aan mijn meniscus geopereerd moet worden. Ik mag mijn knie voorlopig niet belasten. 

Door mijn blessure ben ik voor de dagelijkse bezigheden ineens erg afhankelijk van familie en vrienden. Gelukkig heb ik op de website van Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen een verpleegbed en douchekruk kunnen bestellen. Gratis, want ze werden vergoed door mijn zorgverzekeraar!

Een aantal dagen na de bestelling werd alles netjes thuisbezorgd. Nu kan ik makkelijker in en uit mijn bed komen en zittend douchen. Bij het Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen ga ik ook krukken huren, zodat ik weer een beetje kan lopen. Dan kan ik volgende week weer eventjes naar de kroeg. Fijn dat ik mijn zelfstandigheid grotendeels kan behouden met de juiste hulpmiddelen, ondanks dat ik in het gips zit."


Uitgelichte Producten

Veelgestelde vragen

Ja, een aantal rolstoelen uit ons assortiment wordt voor een bepaalde periode vergoed door de zorgverzekeraars. Ook kunt u tijdelijk een rolstoel huren. Kijk gerust bij ons aanbod aan rolstoelen voor volledige informatie per type rolstoel.
Nee, krukken worden door geen enkele zorgverzekeraar vergoed. U kunt loopkrukken bij ons huren vanaf € 0,50 per dag.
Ja, een aantal rolstoelen binnen ons assortiment wordt voor een bepaalde periode vergoed door de zorgverzekeraars. Ook het tijdelijk huren behoort tot de mogelijkheden. Kijk gerust bij ons aanbod aan rolstoelen voor volledige informatie per type rolstoel.
Alle vragen
Relevante onderwerpen
Geblesseerd of geopereerd aan uw been?

Loopkrukken zijn dan een goed hulpmiddel bij het lopen

Valangst?

Wat kunt u eraan doen

Huren

Welke artikelen zijn te huur?

Leefstijlacademie

Streven naar geluk en vitaliteit

Reizen met een rolstoel?

6 tips voor vliegen met een rolstoel

Lenen

Welke artikelen zijn te leen?

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden