Filters
 

Vier de feestdagen met de langer thuis cadeaus!

Op zoek naar cadeau inspiratie voor onder de kerstboom? Kies één van onze langer thuis cadeaus! Deze zijn niet alleen leuk om te geven, maar helpen jouw dierbare ook bij zelfstandig thuis wonen.

Bekijk hier alle langer thuis cadeaus.
Lorum
 
 

Voor welk cadeau ga jij?

Een paar heerlijke bedsokken voor de koude winterdagen, een binnenrollator om veilig door het huis te bewegen, of ergonomisch bestek om lekker te genieten van de kerstmaaltijd. Met een langer thuis cadeau geef jij jouw dierbare écht iets unieks!

Je kunt de langer thuis cadeaus natuurlijk ook op je eigen verlanglijstje zetten. Voor welk cadeau ga jij?

Categorieën

Lorum

Veilige hulpmiddelen

Maak zelfstandig thuis wonen veiliger! Met handige hulpmiddelen voorkom je valgevaarlijke situaties en huishoudelijke ongevallen. Kies bijvoorbeeld voor:

Lorum

Gemakkelijke hulpmiddelen

Gebruik handige hulpmiddelen om zelfstandig thuis wonen zo makkelijk mogelijk te maken. Voor iedere situatie een passend hulpmiddel:

Lorum

Comfortable hulpmiddelen

Jouw huis is de plek waar jij je comfortabel wil voelen; met een goede nachtrust of door heerlijk warm op de bank kruipen. Creëer dat gevoel met onze hulpmiddelen:

Lorum

Ontspannende hulpmiddelen

Na een lange dag verdien jij het om lekker te ontspannen! In ons langer thuis cadeauassortiment vind je verschillende artikelen die daarbij helpen, zoals:

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden