Babywatcher


Zelfstandig thuis echo's maken


Gefeliciteerd, u verwacht een kindje! Een mooie, bijzondere periode breekt hiermee aan. Een periode waarin er nieuw leven in u groeit. In het algemeen (uitzonderingen daargelaten) zijn de ‘standaard’ termijnecho rond de 10 weken en de 20-weken echo de enige momenten waarop u een kijkje kunt nemen naar dit nieuwe leven. De kans is groot dat u dit veel vaker wilt doen en (eventueel) wil delen met uw intimi. De Babywatcher maakt dat mogelijk! Gemakkelijk, vertrouwd en veilig te gebruiken in uw eigen omgeving, tussen de 14e en 34ste week van de zwangerschap. Uiteraard is het ook voor aanstaande opa's en oma's ontzettend leuk om de Babywatcher cadeau te doen aan de toekomstige ouders. Hoe mooi is het om samen met uw zwangere (schoon)dochter te kijken naar uw kleinkind? Genieten doet u samen!

Ontwerp

Dit baanbrekende, innovatieve en unieke apparaat heeft een elegant ontwerp en is tijdens de ontwikkelingsfase uitgebreid getest door medische professionals en zwangere vrouwen. Zodoende is de technologie volledig geoptimaliseerd, zodat iedereen – ook zonder medische achtergrond – thuis gebruik kan maken van de Babywatcher. Met als doel u meer momenten te geven met uw baby’tje, via pretecho’s en filmpjes. De scanbeelden zijn praktisch hetzelfde als bij een medisch specialist; een 2D-aanzicht van de 'basiselementen' van uw kindje, denk hierbij aan: handjes, vingertjes, voetjes en het kloppend hartje. Let op! De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Het blijft hierom belangrijk om een medisch specialist te bezoeken, voor al uw medische vragen tijdens de zwangerschap.

Gebruik

Het beste moment om de Babywatcher te gebruiken is tussen de vierde en achtste maand van uw zwangerschap. Dit levert – in de regel – de mooiste plaatjes op. De compacte Babywatcher wordt klaar voor gebruik, in een beschermend koffertje, bij u thuis of bij de door u gekozen 'DHL ParcelShop' geleverd. Het enige dat u nog hoeft te doen is de Babywatcher via een usb-kabel aan te sluiten op uw laptop of computer en de gratis software (geschikt voor Windows 7, 8 en 10) te installeren. Na enig oefenwerk wordt het steeds makkelijker om uw kindje te herkennen. Het spreekt voor zich dat wat u ziet afhankelijk is van de positie waarin uw baby ligt. En wat u ziet kunt u delen met wie u maar wilt. Bekijk de real time beelden op de televisie en geniet thuis op de bank met familie en vrienden. Kunnen ze er niet bij zijn? Deel dan je beeldscherm via Skype, ook op afstand is het mogelijk om te genieten van real time beelden. Een emotie wordt nog mooier als je deze kunt delen. Uiteraard is het ook mogelijk om de beelden te delen via social media, zoals Instagram en Facebook. De Babywatcher is zo ingesteld dat u drie scans (van elk 10 minuten) per dag kunt maken.

Veilig

De Babywatcher is volledig veilig voor moeder en kind. Er wordt gebruik gemaakt van de techniek ‘ultrasound’, (het geluid dat voor echografie wordt gebruikt heeft zo’n hoge frequentie dat het voor mensen niet hoorbaar is) dat tevens veelvuldig gebruikt wordt tijdens zwangerschappen in medische omgevingen. En daarnaast:      
 • Is het apparaat volledig in overeenstemming met alle richtlijnen die zijn opgesteld door ‘International Medical Health and Safety’
 • Wordt slechts 17% van de maximale gezondheids- en veiligheidsnorm gebruikt
 • Beschikt over ‘Privacy Matters’, dit betekent dat uw persoonlijke data nooit wordt opgeslagen, bewaard of gedeeld met derden. De gemaakte 2D-beelden en filmpjes worden enkel opgeslagen op uw computer of laptop, die u indien gewenst kunt bewerken.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Raadpleeg dan de Veelgestelde vragen over de Babywatcher.


Interesse?

De Babywatcher kunt u via Vegro exclusief bestellen, voor één, twee of drie weken.  Wat u krijgt: 
 • Babywatcher scanner (geschikt voor Windows 7, 8 en 10)
 • Scangel; Adapter
 • All-Risk verzekerd
 • USB-kabel

Kosten

 • € 79,00 (7 dagen, 21 + 3 echo's)
 •  € 99,00 (14 dagen, 42 + 3 echo's)
 • € 119,00 (21 dagen, 63 + 3 echo's)
U krijgt drie echo's cadeau, dit om de techniek onder de knie te krijgen. Uit de praktijk blijkt dat er minder dan 3 oefenecho's nodig zijn om de techniek onder de knie te krijgen.  

Beschikt u niet over een computer/laptop/tablet die op Windows 7, 8 of 10 draait? Huur voor € 7,95 een Windows tablet. Deze prijs is ongeacht en gelijk aan de huurperiode.  
Bestelt u minimaal 30 dagen voor de startdatum? U profiteert dan van 10% korting! Let op: De Vroegboekkorting is niet geldig i.c.m. lopende promoties en/of acties.  

€ 10,00 voordeel bij Vegro met kortingscode 8A35F030.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten