Filters

Babywatcher


Thuis op de bank zelf echo's maken


Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Benieuwd naar wat jouw kleintje allemaal uitspookt in je buik? En heb je geen zin om te wachten op het volgende echo-moment? Met de Babywatcher kan iedereen, waar en wanneer dan ook, zelf, gemakkelijk en veilig pret-echo’s maken. Samen met vrienden, ouders, opa en oma of met jouw partner thuis op de bank.

Hoe werkt het?
Kies in de kalender de periode waarin jij de Babywatcher wil gebruiken. Het beste moment om het echo-apparaat te gebruiken is tussen week 10 en 32 van jouw zwangerschap; de baby is dan het beste zichtbaar.

Het gebruik van de Babywatcher is erg eenvoudig dankzij het Plug & Play-pakket. Hierdoor kan je na de thuisbezorging direct starten met jouw eerste echo. Je krijgt namelijk de Babywatcher, een laptop met daarop de Babywatcher software geïnstalleerd en voldoende scangel toegestuurd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om jouw eigen Windows 10 laptop te gebruiken en hiermee te profiteren van een leuke korting op het totaalbedrag.

Per dag kan je 3 echo’s maken van elk 10 minuten. Daarnaast ontvang je 3 oefenecho’s, zodat je eerst even alles kan testen. Is dit niet voldoende? Dan is er de mogelijkheid om een aantal echo’s bij te kopen of de echoduur te verlengen.

De beelden die je maakt, kan je eenvoudig opslaan en delen, of zelfs via skype streamen. Heb je dus familie of vrienden aan de andere kant van de wereld? Dan kunnen zij gewoon meegenieten van dit bijzondere echo-moment en meekijken naar de handjes, voetjes, het neusje en het kloppend hartje.
Veilig
De Babywatcher is in samenwerking met medisch specialisten ontwikkeld en is uitgebreid getest. Er wordt gebruikgemaakt van geluidsgolven. Een technologie die veilig is bewezen voor moeder en kind. De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Het blijft daarom belangrijk om een medisch specialist te bezoeken voor al jouw medische vragen tijdens de zwangerschap.

Vragen?
Heb je nog vragen? Raadpleeg dan de Veelgestelde vragen over de Babywatcher of WhatsApp met Babywatcher (+ 31 6 82 15 08 31).
 
Maak jouw zwangerschap compleet en creëer een eigen zwangerschapsritueel met de Babywatcher. Of geef deze unieke ervaring cadeau aan jouw zwangere vrouw, dochter, zus, vriendin of collega.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping