Babywatcher


Thuis op de bank zelf echo's maken


Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap! Benieuwd naar wat uw kleintje allemaal uitspookt in uw buik? En heeft u geen zin om te wachten op het volgende echo-moment? Met de Babywatcher kan iedereen, waar en wanneer dan ook, zelf, gemakkelijk en veilig pret-echo’s maken. Samen met vrienden, ouders, opa en oma of romantisch met uw partner thuis op de bank.
Hoe werkt het?
Maak een keuze uit de verschillende arrangementen en kies in welke periode u het liefst de Babywatcher ontvangt. Het beste moment om het echo-apparaat te gebruiken is tussen week 12 en 34 van uw zwangerschap; de baby is dan het beste zichtbaar.
Het gebruik van de Babywatcher is erg eenvoudig dankzij het Plug & Play-pakket. Hierdoor kunt u na de thuisbezorging direct starten met uw eerste echo. Per dag kunt u 3 echo’s maken van elk 10 minuten. Daarnaast ontvangt u 3 oefenecho’s zodat u eerst even alles kunt testen.
De beelden die u maakt kunt u eenvoudig opslaan en delen, of zelfs via skype streamen. Heeft u dus familie of vrienden aan de andere kant van de wereld? Dan kunnen zij gewoon meegenieten van dit bijzondere echo-moment en meekijken naar de handjes, voetjes, het neusje en het kloppend hartje.
Veilig
De Babywatcher is in samenwerking met medisch specialisten ontwikkeld en is uitgebreid getest. Er wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven. Een technologie die veilig bewezen is voor moeder en kind. De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Het blijft daarom belangrijk om een medisch specialist te bezoeken voor al uw medische vragen tijdens de zwangerschap.
 
 Arrangementen & Tarieven
‘Bewonder’ arrangement, 3 dagen – 9 echo’s -> €79
‘Puur Geluk’ arrangement, 7 dagen – 21 echo’s ->€99
‘Samen’ arrangement, 14 dagen – 42 echo’sv -> €119
‘Ontdekken’ arrangement, 30 dagen – 93 echo’s -> €169
 
Vragen?
Heeft u nog vragen? Raadpleeg dan de Veelgestelde vragen over de Babywatcher of stel uw vraag via de Babywatcher chat of Whatsapp (+ 31 6 82 15 08 31).
 
Maak uw zwangerschap compleet en creëer een eigen zwangerschapsritueel met de Babywatcher. Of geef deze unieke ervaring cadeau aan uw zwangere vrouw, dochter, zus, vriendin of collega.  Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, kunnen jullie de volgende werkdag al samen genieten van het kleintje in de buik!
 
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten