Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedverhoger 18cm (Laag) Nr. 50005

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedverhoger 18cm (Laag)
Nr. 50005
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Bedverhogers lenen

Bedverhogers*, ook wel bedklossen genoemd, zijn handige hulpmiddelen om je bed op een comfortabele hoogte te brengen, waardoor het gemakkelijker wordt om in en uit bed te stappen. Bedverhogers zijn ontworpen om onder elke poot van je bed te worden geplaatst. Door dit te doen, verhoog je effectief de hoogte van het bed, wat het instappen en uitstappen vergemakkelijkt. Je kunt kiezen uit bedverhogers van 7 cm, 18 cm of 25 cm. Het is belangrijk om de juiste hoogte te kiezen, zodat je bed op een niveau staat dat comfortabel en veilig voor je is. Bekijk alle bedverhogers hier.

De bedverhogers van Vegro worden gekenmerkt door hun eenvoudige installatie en duurzaamheid, ze kunnen een handige oplossing zijn voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het in en uit bed stappen. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de bedverhogers stevig en veilig zijn geplaatst om ongelukken te voorkomen. Het is raadzaam om de instructies op te volgen bij het gebruik van bedverhogers en om ervoor te zorgen dat het bed stabiel blijft.

Voor wie?

Deze handige hulpmiddelen zijn met name geschikt voor ouderen, mensen met beperkte mobiliteit en iedereen die extra ondersteuning nodig heeft om veilig en zonder moeite in bed te komen of eruit te stappen. Of je nu je onafhankelijkheid wilt behouden, revalideert na een blessure of gewoon op zoek bent naar meer comfort in bed, bedverhogers van Vegro kunnen een waardevolle aanvulling zijn op jouw slaapomgeving. Deze bedverhoger kan kosteloos worden geleend uit ons assortiment.

Let op: je leent een bedverhoger per stuk.**

Hoe werkt de bedverhoger?

De Bedverhoger 18cm laag van Vegro verhoogt je bed met 18 centimeter, waardoor het eenvoudiger wordt om in en uit bed te stappen. Je plaatst de bedverhogers onder de poten van je bed, en ze zorgen voor stabiliteit en comfort. Het verhogen van de bedhoogte vermindert de belasting van gewrichten en spieren bij het in- en uitstappen.

Vergoeding

De Bedverhoger 18cm laag is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze bedklossen zijn bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze bedverhogers wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

**Bestel voldoende bedverhogers; onder elke poot één. Het maximum aantal is afhankelijk van waar jij verzekerd bent. We kunnen jou desgewenst informeren of je maximaal 6 of maximaal 12 bedverhogers gratis kunt lenen.
Specificaties
Hoogte 18 cm
Maximaal gebruikersgewicht 180 kg
Productgroep Leen bedverhogers + kraam
Web Sort Order 1000
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden