Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedverhoger 7cm (Extra Laag) Nr. 50007

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedverhoger 7cm (Extra Laag)
Nr. 50007
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Bedverhogers lenen

Leen bedverhogers* kosteloos bij Vegro voor moeiteloos in- en uitstappen uit bed. Bedverhogers, ook bekend als bedklossen, verhogen de bedhoogte voor betere toegankelijkheid. Ze worden onder elke poot van je bed geplaatst en zijn verkrijgbaar in hoogtes van 7 cm, 18 cm of 25 cm, zodat je de perfecte hoogte kunt kiezen. Bekijk alle bedverhogers hier.

De bedverhogers van Vegro zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en duurzaamheid, waardoor ze een praktische oplossing bieden voor extra ondersteuning bij het in en uit bed stappen. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de bedverhogers veilig en stevig zijn geplaatst om ongevallen te voorkomen, daarom is het volgen van de instructies en handhaven van stabiliteit essentieel.

Voor wie?

Ze zijn ideaal voor ouderen, mensen met beperkte mobiliteit en iedereen die comfort en veiligheid in bed waardeert. Of je nu jouw onafhankelijkheid wilt behouden, herstelt van een blessure of gewoon op zoek bent naar meer gemak, de bedverhogers van Vegro zijn een waardevolle aanvulling op jouw slaapomgeving.

Let op: je leent een bedverhoger per stuk.**

Hoe werkt de bedverhoger?

De Bedverhoger 7cm extra laag van Vegro verhoogt je bed met 7 centimeter, waardoor in- en uitstappen gemakkelijker wordt. Plaats de bedverhogers eenvoudig onder de poten van je bed voor extra stabiliteit en comfort. De verhoogde bedhoogte vermindert de druk op gewrichten en spieren, wat je slaapomgeving toegankelijker maakt.

Vergoeding

Deze bedverhoger is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en kan kosteloos worden geleend, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Ze zijn bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze bedverhogers wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

**Bestel voldoende bedverhogers; onder elke poot één. Het maximum aantal is afhankelijk van waar jij verzekerd bent. We kunnen jou desgewenst informeren of je maximaal 6 of maximaal 12 bedverhogers gratis kunt lenen.
Specificaties
Hoogte 7 cm
Productgroep Leen bedverhogers + kraam
Web Sort Order 550
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden