Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedverhoger 25cm (Hoog) Nr. 50000

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedverhoger 25cm (Hoog)
Nr. 50000
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Bedverhogers lenen

Leen gratis bedverhogers* bij Vegro voor meer comfort bij het in- en uitstappen uit bed. Bedverhogers, ook bekend als bedklossen, verhogen de hoogte van je bed en verbeteren de toegankelijkheid. Deze handige hulpmiddelen dienen onder elke poot van je bed te worden geplaatst. Je hebt de keuze uit hoogtes van 7 cm, 18 cm of 25 cm, zodat je de ideale hoogte kunt kiezen die bij jouw behoeften past. Bekijk alle bedverhogers hier.

De bedverhogers van Vegro zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en duurzaamheid. Ze bieden een praktische oplossing voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het in en uit bed stappen. Het is echter essentieel om ervoor te zorgen dat de bedverhogers stevig en veilig zijn geplaatst om ongevallen te voorkomen. Het volgen van de instructies en het handhaven van stabiliteit zijn cruciaal.

Voor wie?

Deze bedverhogers zijn met name geschikt voor ouderen, personen met beperkte mobiliteit, en iedereen die gemak en veiligheid in bed waardeert. Of je nu je onafhankelijkheid wilt behouden, herstelt van een blessure, of gewoon meer comfort zoekt, bedverhogers van Vegro zijn een waardevolle aanvulling op jouw slaapomgeving.

Let op: je leent een bedverhoger per stuk.**

Hoe werkt de bedverhoger?

De Bedverhoger 25cm hoog van Vegro tilt je bed met 25 centimeter omhoog, waardoor het moeitelozer wordt om in en uit bed te stappen. Plaats eenvoudig de bedverhogers onder de poten van je bed voor extra stabiliteit en comfort. Deze verhoogde bedhoogte vermindert de druk op je gewrichten en spieren bij het in- en uitstappen, waardoor je slaapomgeving toegankelijker wordt.

Vergoeding

De Bedverhoger 25cm hoog is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is beschikbaar in ons kosteloze uitleen assortiment, voor zover er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze bedklossen zijn ontworpen om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze bedverhogers wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

**Bestel voldoende bedverhogers; onder elke poot één. Het maximum aantal is afhankelijk van waar jij verzekerd bent. We kunnen jou desgewenst informeren of je maximaal 6 of maximaal 12 bedverhogers gratis kunt lenen.
Specificaties
Hoogte 25 cm
Maximaal gebruikersgewicht 300 kg
Productgroep Leen bedverhogers + kraam
Web Sort Order 990
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden