Filters

Verzending & Bezorging

Voor een leenproduct via je zorgverzekering: bestel vandaag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende werkdag in huis. Wanneer je een artikel aanvraagt of koopt kun je het meestal direct meenemen. Heb je het artikel direct nodig, maar kun je het niet ophalen of is de winkel gesloten? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice.
De levertijd van voorradige koopartikelen is drie werkdagen. Wij nemen contact met je op wanneer de artikelen niet op voorraad zijn.
Bestel je vandaag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende werkdag in huis. Wanneer je een artikel aanvraagt in de winkel of in een uitleenpunt kun je het meestal direct meenemen.
Ja, je kunt alle artikelen thuis laten bezorgen. Leenartikelen via de zorgverzekering leveren wij gratis aan huis. Voor koop- en huurartikelen betaal je bezorgkosten. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de bestelde artikelen. 
Ja, dat kan voor hulpmiddelen die je leent of huurt wanneer je je bestelling telefonisch plaatst. Onze klantenservice kan de beschikbaarheid nakijken en eventueel een reservering voor je plaatsen. Je kunt je bestelling dan ophalen in een Vegrowinkel.
Ja, dat is mogelijk. In het bestelproces kunt u opgeven dat u de artikelen wilt laten bezorgen op een ander adres. Let op: dit is alleen mogelijk als u een accounthebt. Als u als gast bestelt, kunt u deze optie niet selecteren.
Indien het door overmacht Vegro niet lukt na drie werkdagen het door u bestelde artikel te leveren op de door u aangegeven locatie, zal Vegro er alles aan doen om u per e-mail of telefoon op de hoogte te brengen van deze vertraging.

Wanneer we een artikel via de post toesturen krijg je een Track & Trace code om het pakket te volgen. Hou deze ook goed in de gaten om te zien waar het pakket is. PostNL laat sinds juli 2022 geen ‘niet-thuis briefjes’ meer achter. Het is daarom extra belangrijk om via de link na te gaan waar het pakket is.
Na telefonisch overleg met de afdeling Verkoop (te bereiken via 0900- 2 88 77 66) kan worden nagegaan of het mogelijk is om in het land van uw keuze te leveren.
De bezorgkosten voor een bestelling onder de € 50,- vallen onder het PostNL-tarief van € 6,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden kosteloos bezorgd.
Alle vragen

Verzending, bezorging & spoed

Bij Vegro hanteren we snelle levertermijnen, zodat u uw hulpmiddelen zo snel mogelijk in huis hebt. De bezorgtarieven verschillen wanneer u een artikel koopt, huurt of leent. Daarnaast leveren wij met spoed. Heeft u direct een hulpmiddel nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

WhatsApp

Binnen 30 minuten reactie.

Op werkdagen van 08.00 - 22.00 uur. 

In het weekend van 08.00 - 19.00 uur.

Stuur WhatsApp

Contactformulier

Binnen 1 werkdag een reactie. 

Stuur bericht

Via telefoon

7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Bel (lokaal tarief): 0900 - 2 88 77 66

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden