Filters

Vegro zorgwinkel

Wij willen graag dat jij de kwaliteit van jouw leven zelf bepaalt. Bij Vegro kijken we samen naar wat jij wél kan. Positieve gezondheid – dat is ons uitgangspunt. 


We zien vaak dat mensen (nog) veel willen doen, maar zich beperkt voelen door hun lichamelijke conditie. Bij Vegro willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen en kijken we naar wat iemand nog wel kan. Persoonlijke veerkracht van mensen staat hierbij centraal. Wij helpen jou de regie over jouw gezondheid te laten houden en je leven zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken niet graag naar de aanwezigheid van ziekte en beperkingen, maar leggen de nadruk op gezondheid en mogelijkheden.


Advies

Wie ben jij?

Bij Vegro willen we graag zoveel mogelijk mensen van dienst zijn. Voor allerlei groepen mensen geven we advies op maat. Herken jij je in een van de onderstaande persona?  

Gezond leven

Gezond leven is belangrijk voor iedereen. Hoe blijf je gezond, hoe blijf je als mantelzorger gezond en hoe blijf je vitaal genoeg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen? Wij geven tips en advies. 

Vergoedingen

In veel gevallen is het lenen van een hulpmiddel gratis. Ook als je mantelzorger bent of langdurige zorg nodig hebt, is er een grote kans dat je recht hebt op een vergoeding. 

Innovatie

Goede zorg vraagt om het gebruiken van nieuwe technologieën en dienstverlening. Met welke innovaties kunnen we jou het beste helpen?

Kennis

Met evenementen en online advies proberen we jou extra te informeren over gezondheid. Welke evenementen organiseert Vegro en over welke thema's? 


Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden