Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen

Wij willen graag dat u de kwaliteit van uw leven zelf bepaalt. Bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen kijken we samen naar wat u wél kan. Positieve gezondheid – dat is ons uitgangspunt. 


We zien vaak dat mensen (nog) veel willen doen, maar zich beperkt voelen door hun lichamelijke conditie. Bij Vegro willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen en kijken we naar wat iemand nog wel kan. Persoonlijke veerkracht van mensen staat hierbij centraal. Wij helpen u de regie over uw gezondheid te laten houden en uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken niet graag naar de aanwezigheid van ziekte en beperkingen, maar leggen de nadruk op gezondheid en mogelijkheden.


Advies

Wie bent u?

Bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen willen we graag zoveel mogelijk mensen van dienst zijn. Voor allerlei groepen mensen geven we advies op maat. Herkent u zich in een van de onderstaande personages?  

Gezond leven

Gezond leven is belangrijk voor iedereen. Hoe blijft u gezond, hoe blijft u als mantelzorger gezond en hoe blijft u vitaal genoeg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen? Wij geven u tips en advies. 

Vergoedingen

In veel gevallen is het lenen van een hulpmiddel gratis. Ook als u mantelzorger bent of langdurige zorg nodig heeft, is er een grote kans dat u recht heeft op een vergoeding. 

Innovatie

Goede zorg vraagt om het adopteren van nieuwe technologieën en dienstverlening. Met welke innovaties kunnen we uw behoeften het beste bedienen?

Kennis

Middels evenementen en ons online advies proberen we u extra te informeren over belangrijke onderwerpen omtrent gezondheid. Welke evenementen organiseert Vegro en over welke thematiek? 


Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten