Advies bij jouw keuze

Wat is een scootmobiel?


Een scootmobiel is een drie-, vier- of vijfwielige elektrische scooter. De scootmobiel is vooral handig om zo zelfstandig en mobiel mogelijk te blijven.

Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van een scootmobiel, kan het rijden in het begin best spannend zijn. Je moet nog leren hoe je de scootmobiel het beste kunt gebruiken, ook in het verkeer. Meer weten over hoe jij je in het verkeer moet gedragen met een scootmobiel? Bekijk dan de verkeersregels voor de scootmobiel. Neem je liever les voordat je op pad gaat met de scootmobiel? Dat kan! Veilig Verkeer Nederland biedt scootmobieltrainingen aan. Bekijk voor meer informatie de website van Veilig Verkeer Nederland.

Uit welke scootmobielen kan ik kiezen?


Wil je graag zelfstandig de deur uitgaan? Zelf boodschappen doen en een rondje door het park maken? Met een scootmobiel houd je deze vrijheid. Er zijn verschillende soorten scootmobielen; voor iedere situatie een passend model!
  • Opvouwbare scootmobiel: het grootste voordeel van de opvouwbare scootmobiel is dat deze heel gemakkelijk te demonteren is. Dit zonder het gebruik van gereedschap! De opvouwbare scootmobiel bestaat uit kleine losse delen, waardoor deze in de kofferbak van een auto past. Zo neem je de scootmobiel overal mee naartoe! Bekijk verschillende opvouwbare scootmobielen in ons assortiment: Scootmobiel Colibri 4 en 2Goability scootmobiel Zoom 3.
  • 4-wiel scootmobiel: een 4-wiel scootmobiel heeft, zoals de naam het al zegt, vier wielen. Eén van de belangrijkste voordelen van een vierwiel scootmobiel is dat de kans op omvallen héél klein is, waardoor je met een veilig gevoel van de scootmobiel gebruik kunt maken. Deze scootmobiel kan vaak hogere snelheden bereiken, wanneer jij dat graag wilt. Bekijk hier de vierwiel scootmobielen in ons assortiment: Scootmobiel Solo 4 en Scootmobiel Comet Pro 4.
  • 3-wiel scootmobiel: de 3-wiel scootmobiel heeft één wiel voor en twee wielen achter. Doordat er maar één wiel aan de voorkant zit, heb jij extra veel beenruimte. Het grootste voordeel van de 3-wiel scootmobiel is dat deze heel eenvoudig te besturen en te gebruiken is. Wanneer je boodschappen wil doen met een scootmobiel, is dit model perfect voor jou. Bekijk hier de driewiel scootmobielen in ons assortiment: Mezzo 3 en Excel Galaxy Plus 3.
  • Scootmobielfietsen: een scootmobielfiets is een fiets en een scootmobiel in één.  De scootmobielfiets heeft drie wielen, waardoor deze meer ondersteuning biedt dan een normale fiets. Je gebruikt de scootmobielfiets hoe jij dat wil; bijvoorbeeld met de elektrische trapondersteuning, of volledig op de motor. In ons assortiment hebben wij de Scootmobielfiets Easy Go.
Alle scootmobielen worden gratis door ons afgeleverd en op maat afgesteld.


Welke scootmobiel past bij mij?


Wil je graag uitgebreider advies, of een scootmobiel testen in jouw eigen omgeving? Maak dan een afspraak met onze woonconsulent. De woonconsulent komt vrijblijvend bij jou langs.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten