Garantie, onderhoud en reparatie

Garantieprocedure rollators

Wij hanteren alle regels die zijn gebaseerd op wettelijke garantie. Een rollator moet doen wat u redelijkerwijs mag verwachten.  Een rollator behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Blijkt de rollator niet aan de verwachtingen te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. U kunt het product dan kosteloos aan ons retourneren.

Indien u aanspraak wilt maken op uw wettelijke garantie, kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop van Vegro op 0800- 2 88 77 66 (gratis).


Onderhoud aan rollator

Voor optimaal gebruik vereist een rollator een jaarlijkse onderhoudsbeurt. De volgende punten moeten dan onder andere gecontroleerd worden:

  • Zijn de remmen goed afgesteld en niet versleten?
  • Zijn de moeren nog goed aangedraaid?
  • Zijn de banden niet versleten?
  • Is alles goed gesmeerd?
  • Heeft het frame geen gebreken?

Gaat u graag eropuit? Zorg dan altijd dat uw rollator in orde is. Wilt u controleren of uw rollator nog veilig en naar behoren werkt, bezoek ons dan in de dichtstbijzijnde winkel. Mocht uw rollator mankementen hebben dan sturen wij die op naar onze technische dienst. U krijgt dan tijdelijk een vervangende rollator.

Rollatorcheckdagen

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen organiseert regelmatig rollatorcheckdagen. Op deze dagen kunt u uw rollator kosteloos laten keuren en krijgt u praktische tips over het veilig vervolgen van uw weg. Een afspraak maken is niet nodig. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor de volgende rollatorcheckdag. 
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten