Filters

Garantie, onderhoud en reparatie

Garantieprocedure rollators


Een rollator moet doen wat jij ervan mag verwachten. Dat betekent dat hij goed moet werken gedurende jouw gebruik. Is dit toch niet het geval? Moet de rem van jouw rollator bijvoorbeeld gerepareerd worden? Dan houden wij ons aan de regels die zijn gebaseerd op wettelijke garantie. Wat betekent dit voor jou?

Blijkt de rollator niet aan de verwachtingen te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. Je kunt het product dan kosteloos aan ons retourneren.

Indien je aanspraak wil maken op jouw wettelijke garantie, kun je contact opnemen met de afdeling Verkoop van Vegro op 0800- 2 88 77 66 (gratis).

Onderhoud aan rollator


Om jouw rollator zo goed en lang mogelijk te kunnen gebruiken, is het belangrijk om deze jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. De volgende punten moeten dan onder andere gecontroleerd worden:
  • Zijn de remmen goed afgesteld en niet versleten? 
  • Zijn de moeren nog goed aangedraaid?
  • Zijn de banden niet versleten?
  • Is alles goed gesmeerd?
  • Heeft het frame geen gebreken?

Reparatie rollator 

Ga jij graag eropuit? Zorg dan altijd dat jouw rollator in orde is. Wil je controleren of jouw rollator nog veilig en goed werkt? Bezoek ons dan in de dichtstbijzijnde winkel. Mocht jouw rollator iets mankeren, zoals de remkabel die vervangen moet worden of een reparatie aan de rem dan sturen wij deze op naar onze technische dienst. Zij zullen de rollator dan voor jou repareren. Je krijgt dan tijdelijk een vervangende rollator.

Rollatorcheckdagen


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen organiseert regelmatig rollatorcheckdagen. Op deze dagen kun je jouw rollator kosteloos laten keuren en krijg je praktische tips over het veilig vervolgen van jouw weg. Een afspraak maken is niet nodig. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor de volgende rollatorcheckdag.

De perfecte rollator voor jou?

Doe de rollator keuzetest


Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Wil jij op de hoogte blijven van alle acties, evenementen en ontwikkelingen van Vegro? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden
// Progress for freeshipping