Filters

Zorgverzekeraars

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen. Om hiervoor zorg te dragen, werken wij samen met veel partners die allemaal hun steentje bijdragen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij werken samen met zorgverzekeraars, een groot aantal thuiszorgorganisaties, maatschappelijke partners en overige partners. Bekijk hier alle zorgverzekeraars waar wij op dit moment mee samen werken.

Verzekeraars


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland, iets waar we met recht trots op zijn!
 • Zilveren Kruis
  Zilveren Kruis is met ruim 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden, Leusden en Zwolle. Wij staan u met raad en daad bij. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen u de weg te vinden in de zorgwereld en bij het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg.
 • VGZ
  VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Wij vinden het belangrijk dat u goede zorg krijgt. En dat uw zorgzaken gemakkelijk en snel geregeld zijn.
 • CZ
  Alles voor betere zorg
  Welkom bij CZ groep. We zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Onze missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iederéén.
 • Menzis
  Menzis is meer dan een zorgverzekeraar die voor uw zorgkosten betaalt. Bij ziekte en gezondheid behartigen wij namelijk ook uw belangen. Bovendien maken we ons sterk om de zorg in Nederland beschikbaar en betaalbaar te houden, nu en in de toekomst.
 • FBTO
  Bij FBTO zijn we niet van altijd zus of altijd zo. We weten namelijk dat het vaak anders zit. Mensen zijn veel te bijzonder om in een hokje te stoppen. Mensen weten zelf veel beter wie ze zijn dan wij. En ze kunnen beter oordelen waar ze behoefte aan hebben dan wij. Daarom zeggen wij bij FBTO. Jij kiest. Altijd.
 • Univé
  Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.
 • OHRA
  Wie is OHRA? Wij zijn al meer dan 90 jaar een verzekeraar op de Nederlandse markt. Toen we in 1925 begonnen heetten we voluit Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. Dit hebben we afgekort naar OHRA. Nu zeggen we alleen nog OHRA.
 • Zorg en Zekerheid
  Over Zorg en Zekerheid Wij zijn een regionale zorgverzekeraar die dichtbij de mensen staat. Met de juiste zorg op de juiste plek, maar ook met maatschappelijke initiatieven die de samenleving socialer maken en daarmee gezonder.
 • Delta Lloyd
  Delta Lloyd denkt na. Over het heden en de toekomst van mensen. De kennis die we daardoor hebben opgebouwd, gebruiken we om onze producten en diensten zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen..
 • DSW
  DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 600.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit.
 • Interpolis
  Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten.
 • Bewuzt Zorgverzekerd
  Kies wat jij nodig hebt. Je wilt niet te veel betalen voor je zorgverzekering. En graag alleen dat verzekeren wat je nodig hebt. Dan zit je goed bij Bewuzt.
 • De Friesland Zorgverzekeraar
  Wij geloven dat mensen elkaar willen helpen om vitaal en fit te leven. En dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.
 • ProLife
  Verzekeren is een manier om elkaars lasten te dragen. Door u te verzekeren bij Pro Life maakt u christelijke zorg ook voor anderen mogelijk. Zorg die betekenis heeft in iedere fase van het leven. Want ieder leven is onze zorg waard.
 • Eno Zorgverzekeraar
  Wij leveren elke dag een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid van onze leden. Dit doen wij door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid. 
 • Salland
  Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, onze uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio.
 • Anderzorg
  Anderzorg staat voor goede zorg en ruime keuze. Je stelt hierbij altijd zelf je ideale zorgverzekering samen. Eenvoudig en met een scherpe premie. Bij elke huisarts. Bij elk ziekenhuis. Altijd Online.
 • Zekur
  ZEKUR is een merk van Univé en biedt verzekeringen en hypotheken aan voor een lage premie. We bieden verzekeringsbundels aan voor verschillende thema’s: zorg, wonen, rijden en zzp. We zijn een middelgrote online aanbieder van verzekeringsdiensten.
 • ZGR
  ZGR staat voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepaalt u. Wij luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Bij ons wordt u niet getrakteerd op mooie woorden, want u mag vertellen.
 • UnitedConsumers
  Meer overhouden voor een leuker leven? Kies een zorgverzekering met korting. UnitedConsumers biedt in samenwerking met VGZ een uitgebreide verzekering met extra korting. Doet u ook mee?
 • Regeling Medische zorg Asielzoekers (RMA)
  In de Regeling Medische zorg Asielzoekers (RMA) is de zorg omschreven waar asielzoekers aanspraak op kunnen maken. Deze regeling wordt, in opdracht van het COA, uitgevoerd door RMA Healthcare. RMA healthcare organiseert en vergoedt de zorg voor asielzoekers en is daarmee vergelijkbaar met een zorgverzekeraar.

Partners


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen werkt samen met veel partners in de zorg. Bekijk hier een overzicht van onze partners en maatschappelijke partners.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden