Filters

Partners

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen. Om hiervoor zorg te dragen, werken wij samen met veel partners die allemaal hun steentje bijdragen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij werken samen met zorgverzekeraars, een groot aantal thuiszorgorganisaties, maatschappelijke partners en overige partners. Bekijk onze partners in het onderstaande overzicht.

Verzekeraars


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen werkt samen met alle verzekeraars in Nederland, iets waar we met recht trots op zijn!
 • Zilveren Kruis
  Zilveren Kruis is met ruim 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden, Leusden en Zwolle. Wij staan u met raad en daad bij. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen u de weg te vinden in de zorgwereld en bij het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg.
 • VGZ
  VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Wij vinden het belangrijk dat u goede zorg krijgt. En dat uw zorgzaken gemakkelijk en snel geregeld zijn.
 • CZ
  Alles voor betere zorg
  Welkom bij CZ groep. We zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Onze missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iederéén.
 • Menzis
  Menzis is meer dan een zorgverzekeraar die voor uw zorgkosten betaalt. Bij ziekte en gezondheid behartigen wij namelijk ook uw belangen. Bovendien maken we ons sterk om de zorg in Nederland beschikbaar en betaalbaar te houden, nu en in de toekomst.
 • FBTO
  Bij FBTO zijn we niet van altijd zus of altijd zo. We weten namelijk dat het vaak anders zit. Mensen zijn veel te bijzonder om in een hokje te stoppen. Mensen weten zelf veel beter wie ze zijn dan wij. En ze kunnen beter oordelen waar ze behoefte aan hebben dan wij. Daarom zeggen wij bij FBTO. Jij kiest. Altijd.
 • Univé
  Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.
 • OHRA
  Wie is OHRA? Wij zijn al meer dan 90 jaar een verzekeraar op de Nederlandse markt. Toen we in 1925 begonnen heetten we voluit Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. Dit hebben we afgekort naar OHRA. Nu zeggen we alleen nog OHRA.
 • Zorg en Zekerheid
  Over Zorg en Zekerheid Wij zijn een regionale zorgverzekeraar die dichtbij de mensen staat. Met de juiste zorg op de juiste plek, maar ook met maatschappelijke initiatieven die de samenleving socialer maken en daarmee gezonder.
 • Delta Lloyd
  Delta Lloyd denkt na. Over het heden en de toekomst van mensen. De kennis die we daardoor hebben opgebouwd, gebruiken we om onze producten en diensten zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen..
 • DSW
  DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 600.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit.
 • Interpolis
  Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten.
 • Bewuzt Zorgverzekerd
  Kies wat jij nodig hebt. Je wilt niet te veel betalen voor je zorgverzekering. En graag alleen dat verzekeren wat je nodig hebt. Dan zit je goed bij Bewuzt.
 • De Friesland Zorgverzekeraar
  Wij geloven dat mensen elkaar willen helpen om vitaal en fit te leven. En dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg en kwaliteit van leven voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.
 • ProLife
  Verzekeren is een manier om elkaars lasten te dragen. Door u te verzekeren bij Pro Life maakt u christelijke zorg ook voor anderen mogelijk. Zorg die betekenis heeft in iedere fase van het leven. Want ieder leven is onze zorg waard.
 • Eno Zorgverzekeraar
  Wij leveren elke dag een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid van onze leden. Dit doen wij door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid. 
 • Salland
  Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, onze uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio.
 • Anderzorg
  Anderzorg staat voor goede zorg en ruime keuze. Je stelt hierbij altijd zelf je ideale zorgverzekering samen. Eenvoudig en met een scherpe premie. Bij elke huisarts. Bij elk ziekenhuis. Altijd Online.
 • Zekur
  ZEKUR is een merk van Univé en biedt verzekeringen en hypotheken aan voor een lage premie. We bieden verzekeringsbundels aan voor verschillende thema’s: zorg, wonen, rijden en zzp. We zijn een middelgrote online aanbieder van verzekeringsdiensten.
 • ZGR
  ZGR staat voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepaalt u. Wij luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Bij ons wordt u niet getrakteerd op mooie woorden, want u mag vertellen.
 • UnitedConsumers
  Meer overhouden voor een leuker leven? Kies een zorgverzekering met korting. UnitedConsumers biedt in samenwerking met VGZ een uitgebreide verzekering met extra korting. Doet u ook mee?


Maatschappelijke partners


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen staat voor positieve gezondheid. Om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen ondersteunen wij de onderstaande organisaties. 
 • De Edwin van der Sar Foundation
  De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Vegro ondersteunt de Foundation’s doelgroep en doelstelling met kennis, expertise en diensten. 
 • Corien de Groot Foundation
  De Corien de Groot Foundation neemt de bewoners van bejaarden- of verpleeghuizen een middag of avond ‘mee uit’ in eigen huis. De Foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. Het doel van de Foundation is mensen kosteloos laten genieten van entertainment, zang en muziek.
 • Met Senioren naar ADO 
  Stichting 'Met Senioren naar ADO' vecht tegen de groeiende eenzaamheid onder ouderen! We doen dit op een unieke manier, namelijk door senioren mee te nemen naar thuiswedstrijden van ADO Den Haag. 
 • De Zonnebloem
  De Zonnebloem en Vegro zijn al jaren trouwe partners. Wat begon met hulpmiddelen voor vakanties en uitstapjes, is uitgegroeid tot een totaalpakket. Vegro verzorgt het beheer, de schoonmaak, het onderhoud en het complete logistieke proces voor alle hulpmiddelen die de Zonnebloem nodig heeft.
 • Vegro The Hague Disability Darts Invitational
  Het Vegro The Hague Disability Darts Invitational is een internationaal invitatietoernooi voor gehandicapte topdarters, dat 17 februari 2018 voor het eerst werd gehouden op initiatief van én georganiseerd door de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten.


Overige partners


Aafje thuiszorg huizen zorghotels
Abrona
Accessible Travel
Aceve Totaalinstallateurs
ActiVite
Alphega Apotheek de Betuwe
Apotheek Akelei
Apotheek Bohemenwijk
Apotheek de Meidoorn
Atrium SEH Heerlen
Balans Fysiotherapie
Beter Thuis
Beter Thuis Wonen
Betuwezorg
Bosman
Bronovo Ziekenhuis
BTKzorg
Buurtzorg
Care Company
CarePool
CCC Zorg
Chalcedoon Zorg
Challenge Resorts & Travel
Comfort & More
Comfortzorg
Compaan
Cordaan Thuiszorg
CRUC
DA Kampen
De Zellingen
De ZorgSpecialist
Deventer Ziekenhuis
Driezorg
Electro World
Envida
Ergotherapie Amsterdam-Noord
Ergotherapie Katwijk
Fitform                                    Flevoziekenhuis
Florence
Fundis / WelThuis
Groene Hart Ziekenhuis
Haghevoorde
Het Rughuis
Hospice Wassenaar
Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek
Huisartsenposten Rijnmond
HWWzorg
Ikazia Ziekenhuis
IkWoonLeefZorg
Interzorg
Isala Diaconessenhuis
Isala
IJsselland Ziekenhuis
IZO Thuiszorg
Kenniscentrum WMO
Koning Willem 1 College
Kraamzorg de Drechtstromen
Kraamzorg Roza
Kracht Ergotherapie
Laurens
De Leefstijl Academie
Liberein
Lindetours
Livelife
Livit
Longlife
Maasstad Ziekenhuis
Maatschappelijk Ondersteuningsbureau (MOB)
Mantelzorgacademie
Marente
Martini Ziekenhuis
Mathot
MeanderGroep
Meander Medisch Centrum Amersfoort
MediPlus Hulpmiddelen
Nicoline Heemskerk
Noorderpoort
OLVG
Ommelander Ziekenhuis Groep
Omring
Pallia Zorgbureau
Peerby
Pieter van Foreest
PlusZorg
Pieter van Foreest
Pucshop
Regioapotheek Rivierenland
Reinier de Graaf Ziekenhuis
RePoint
Right at Home
Rivas
Röpcke Zweers Ziekenhuis
RP Care
Scootmobiel Hulpdienst
Senior Assist Care
Service Apotheek
SET reizen
Sigra
Sint Franciscus Gasthuis
SMASH Haaglanden
STMR
Tangenborgh
Thuisgenoten
Thuisleefgids
Thuisverpleging Rijk van Nijmegen
Thuiszorg Oostpoort
Totale Zorgwinkel
Treant Zorggroep
TSN Thuiszorg
Tzorg
Vierstroom
Wijzelf Zoetermeer
Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Zonder Beperking
Zonnehuisgroep Amstelland
Zorgcentra de Betuwe
Zorggroep Almere
Zorggroep Drenthe
Zorggroep Manna
Zorggroep Noorderboog
Zorggroep Sint Maarten
Zorgriem
Zorgsaam
Zorgwinkel Epe
Zuster in huis
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten