Filters

Partners

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen. Om hiervoor zorg te dragen, werken wij samen met veel partners die allemaal hun steentje bijdragen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij werken samen met zorgverzekeraars, een groot aantal thuiszorgorganisaties, maatschappelijke partners en overige partners. Bekijk onze partners in het onderstaande overzicht.

Verzekeraars


Vegro werkt samen met alle verzekeraars in Nederland, iets waar we met recht trots op zijn! Zo kunnen we ervoor zorgen dat veel hulpmiddelen gratis geleend kunnen worden. Bekijk hier een volledig overzicht van alle zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken.


Maatschappelijke partners


Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen staat voor positieve gezondheid. Om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen ondersteunen wij de onderstaande organisaties. 
  • Corien de Groot Foundation
    De Corien de Groot Foundation neemt de bewoners van bejaarden- of verpleeghuizen een middag of avond ‘mee uit’ in eigen huis. De Foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. Het doel van de Foundation is mensen kosteloos laten genieten van entertainment, zang en muziek.
  • Met Senioren naar ADO 
    Stichting 'Met Senioren naar ADO' vecht tegen de groeiende eenzaamheid onder ouderen! We doen dit op een unieke manier, namelijk door senioren mee te nemen naar thuiswedstrijden van ADO Den Haag. 
  • De Zonnebloem
    De Zonnebloem en Vegro zijn al jaren trouwe partners. Wat begon met hulpmiddelen voor vakanties en uitstapjes, is uitgegroeid tot een totaalpakket. Vegro verzorgt het beheer, de schoonmaak, het onderhoud en het complete logistieke proces voor alle hulpmiddelen die de Zonnebloem nodig heeft.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden