Sluiting Uitleenpunten Holten en Deventer

dinsdag 29 december 2015

Op woensdag 30 december sluiten de Carinova Uitleenpunten in Holten en Deventer. Voor het lenen, huren en kopen van (zorg)hulpmiddelen verwijzen wij u voortaan graag door naar onze Thuiszorgwinkels in Deventer en Almelo.

Tevens kunnen klanten die in de afgelopen periode een product hebben geleend bij een van de Uitleenpunten terecht in Thuiszorgwinkel Deventer of Almelo voor het retourneren van dit product. De Thuiszorgwinkels zijn maandag tot en met  vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is:

Vegro Thuiszorgwinkel Deventer
Koggeschip 202
2479 BG DEVENTER

Vegro Thuiszorgwinkel Almelo
Ootmarsumsestraat 134
7603 AL ALMELO

De Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en een divers assortiment meetapparatuur als een bloeddrukmeter, weegschaal, saturatiemeter etc. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)