Dé #1 hulpmiddelen verstrekker van NL

Ook voor jou. Vegro


Onze klanten aan het woord.

Vegro is er voor mensen die hun leven willen leven. Voor mensen die er wat van maken. Of je nu wilt herstellen, eropuit wilt blijven gaan, tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt of langer zelfstandig wil blijven. Voor wie we er onder andere zijn laten we graag aan je zien. 

Eind goed, al goed - Els van Kooten, 53

"

Mijn man kwam vanuit het ziekenhuis naar huis na een verkeersongeluk. Ik had helemaal niet gedacht aan hulpmiddelen voor hem bij ons thuis. Vegro stond de volgende dag al met alles voor de deur. En het werd ter plekke gemonteerd. De afhandeling van de administratie ging rechtstreeks met het Zilveren Kruis. Fijn dat ik me hier geen zorgen over hoefde te maken.

Altijd de hulpmiddelen waar je naar op zoek bent.

Gratis hulpmiddelen lenen via je zorgverzekering

Papierwerk regelen we rechtstreeks met je zorgverzekering. Meer weten?
Lees er hier alles over.

Hulpmiddelen kopen voor langdurig gebruik

Hulpmiddelen kunnen je leven een stuk makkelijker maken. Wat je doel ook is.
 Vegro heeft altijd het juiste hulpmiddel voor jou.

Huur tijdelijk jouw hulpmiddel

Tijdens revalidatie of omdat je een uitje hebt. Lees hier alles over
hulpmiddelen voor tijdelijk gebruik.

Trots opzij - Carina Verburg, 79

"

Mijn dochter Lisette kwam met het idee om naar een thuiszorgwinkel te gaan. Trots en eigenwijs als ik ben had ik daar natuurlijk geen zin in. Mijn dochter gaf echter niet op. En daar ben ik haar nu dankbaar voor. In plaats van chagrijnig binnen te zitten kom ik nu weer buiten. Ik zie mijn vriendinnen en kan best veel zelf. Ik zette mijn trots opzij en ben nu echt trots op mezelf. Bij Vegro wisten ze alles over geschikte hulpmiddelen voor mijn situatie.

Onze meest recente klantbeoordeling

Let op! Sta marketing cookies toe om deze video te bekijken.

Goed begin is het halve werk - Lianne van Schie, 31

"

Voor de bevalling van ons eerste kindje, een dochtertje, leenden we al bedklossen bij Vegro. Ik was erg tevreden met het gemak waarmee ik deze kon bestellen. Helaas vond de bevalling plaats in het ziekenhuis. En kwam Sophie ter wereld met een keizersnede. Bij Vegro vond ik ook voor deze situatie de juiste hulpmiddelen en de bezorger maakte alles helemaal voor ons in orde.

Laden
Laden