Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

XL AD kussen medium care foam (tot 200 kg / 65 cm) Nr. 75000

Prijs
€ 0,-
Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
XL AD kussen medium care foam (tot 200 kg / 65 cm)
Nr. 75000
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Dit artikel is soms beperkt op voorraad. De levertijd kan daardoor afwijken. Na het bestellen van dit hulpmiddel nemen we contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken.


Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Het XL AD kussen Medium Care Foam is geschikt voor cliënten (zorgvragers) vanaf 150 kg tot 200 kg. Je zit erg comfortabel op dit kussen. Het kussen werkt preventief tegen doorzitten of decubitus, en verlaagt de druk op jouw lichaam. De bovenlaag is gemaakt van traagschuim.

Een XL AD kussen Medium Care Foam is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
AD Kussen(lucht).pdf
Specificaties
Breedte 65 cm
Hoogte 7 cm
Lengte 46 cm
Maximaal gebruikersgewicht 200 kg
Productgroep Leen ad zitkussens xl
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden