Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

AD High Care Luchtkussen (excl. pomp) hoogte 10 cm Nr. 10040

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
AD zitkussen high care (lucht excl. pomp < 227 kg)
Nr. 10040
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Het AD zitkussen High Care lucht (exclusief pomp) werkt op basis van Continue Automatische Drukontlasting (CAD), dat zich aanpast als de cliënt (de zorgvrager) van houding verandert. Daarom is er bij dit kussen een goede rompbalans vereist. De cliënt moet zelfstandig zijn houding kunnen corrigeren. Het antidecubitusluchtkussen bestaat uit verschillende kamers, met daarbovenop een laag van schapenvacht en wordt geleverd met een incontinentiehoes. Voor High Care zitkussens geldt geen gewichtsindicatie.

Het AD zitkussen High Care lucht (exclusief pomp) is geschikt voor cliënten met categorie II of III van decubitus*.

*Decubitus is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, meestal ter hoogte van een botuitsteeksel. Dit als gevolg van druk of druk in samenhang met schuifkracht. Decubitus wordt onderverdeeld in vier categorieën: I, II, III en IV.

Categorie I: niet wegdrukbare roodheid
Categorie II: blaarvorming of open blaar
Categorie III: oppervlakkige (wond) decubitus
Categorie IV: diepe (wond) decubitus

Het AD zitkussen High Care lucht (exclusief pomp) is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.
Specificaties
Breedte 45 cm
Hoogte 10 cm
Maximaal gebruikersgewicht 227 kg
Minimaal gebruikersgewicht 40 kg
Uitvoering Lucht
Productgroep Leen ad zitkussens
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden