Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Drempelhulp 75 cm breed (hoogte 1,8 cm) Nr. 40100

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Drempelhulp 75 cm breed (hoogte 1,8 cm)
Nr. 40100
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De drempelhulp biedt een perfecte oplossing om soepel en veilig lage tot middelhoge obstakels te overbruggen, zowel binnen als buiten je huis. Deze handige voorziening is verkrijgbaar in diverse hoogtes, waardoor je de ideale drempelhulp kunt kiezen die past bij de specifieke hoogte van het obstakel dat je wilt overwinnen.

Het assortiment drempelhulpen is ontworpen met het oog op flexibiliteit en aanpasbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende situaties in en rondom jouw woning. De standaard breedtemaat van de drempelhulp is 75 cm, wat zorgt voor een comfortabele doorgang. Deze afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om een evenwicht te bieden tussen gebruiksgemak en effectieve ondersteuning bij het overwinnen van hoogteverschillen.

Voor wie?

Deze drempelhulp* is een veelzijdig product dat is ontworpen om de toegankelijkheid te verbeteren voor verschillende doelgroepen. Ouderen met beperkte mobiliteit, mensen met een fysieke beperking, revalidatiepatiënten en ouders met kinderwagens kunnen allemaal profiteren van dit handige hulpmiddel. Door obstakels zoals drempels en verhogingen soepel te overbruggen, biedt de drempelhulp een eenvoudige oplossing om de mobiliteit te vergroten en het dagelijks leven te vergemakkelijken. Of het nu in huis is, in openbare gebouwen of in de buitenlucht, de drempelhulp draagt bij aan het creëren van een inclusieve omgeving en verbetert de levenskwaliteit voor een diverse groep mensen die waarde hecht aan toegankelijkheid.

Hoe werkt de drempelhulp?

Een drempelhulp werkt als een effectief hulpmiddel om hoogteverschillen te overbruggen en de toegankelijkheid te verbeteren. Gemaakt van duurzame materialen zoals rubber, kunststof of aluminium, heeft de drempelhulp een aflopend ontwerp, waarbij de hoogte geleidelijk toeneemt van de ene kant naar de andere. Met antislipoppervlakken voor veiligheid en stabiliteit biedt de drempelhulp een eenvoudige oplossing. Raadpleeg voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

Deze drempelhulp is specifiek ontworpen voor kortstondig gebruik en kan kosteloos worden geleend, op voorwaarde dat er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het hoofddoel van deze drempelhulp is het bieden van tijdelijke ondersteuning aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij de aanschaf van deze drempelhulp profiteer je van een handige bezorgservice die ervoor zorgt dat het product gratis bij jou thuis wordt afgeleverd.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 75 cm
Hoogte 1,8 cm
Productgroep Leen drempelhulpen
Web Sort Order 830
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden