Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Toiletverhoger (standaard 10cm) Nr. 30400

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Toiletverhoger (standaard 10cm)
Nr. 30400
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Een toiletverhoger is een handig hulpmiddel als je moeite hebt met opstaan van het toilet. Speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie, past deze verhoger op elk standaard toilet. De gebruiksvriendelijke bevestiging en verwijdering maken het een praktische keuze. Met de toiletverhogers van verschillende hoogtes (6 cm, 10 cm of 15 cm) kun je de ideale afstand tussen zitten en staan aanpassen aan jouw behoeften. De verschillende hoogtes maken het mogelijk om het product aan te passen aan individuele behoeften, waardoor het een handige en veelzijdige oplossing is voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft in de badkamer. Het biedt comfort en gemak, waardoor dagelijkse activiteiten moeitelozer worden.

Voor wie?

De Toiletverhoger (standaard 10 cm)* is ideaal voor mensen die moeite ervaren bij het opstaan van het toilet. Deze toiletverhoger is ontworpen om een extra hoogte van 10 cm toe te voegen, waardoor het gemakkelijker wordt om van en naar het toilet te bewegen. Personen met mobiliteitsbeperkingen, ouderen of mensen die herstellen van letsel kunnen profiteren van de comfortabele en aanpasbare eigenschappen van de toiletverhoger.

Hoe werkt deze toiletverhoger?

De toiletverhoger van 10 cm hoogte is eenvoudig te gebruiken en biedt ondersteuning bij het opstaan van het toilet. Plaats de verhoger stevig op het standaardtoilet en bevestig deze met de verstelbare klemmen. Hierdoor verklein je de afstand tussen zitten en staan, waardoor het opstaan minder belastend wordt. De uitsparing aan de voorkant vergemakkelijkt het gebruik, en de hoogte van 10 cm zorgt voor extra comfort. Het is een praktische en effectieve oplossing om het toiletgebruik toegankelijker te maken. Er zijn twee gebruiksaanwijzingen aanwezig: gebruiksaanwijzing 1 en gebruiksaanwijzing 2.

Vergoeding

Deze toiletverhoger van 10 cm hoogte is speciaal ontworpen voor tijdelijk gebruik en kan kosteloos worden geleend, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het biedt tijdelijke ondersteuning voor mensen met specifieke zorgbehoeften, waardoor het gebruik van het toilet comfortabeler wordt.

Bezorging

De bezorgservice van Vegro biedt een naadloze en zorgeloze ervaring. Met ons toegewijde team van bezorgers zorgen we ervoor dat het product op een professionele en vriendelijke manier gratis wordt afgeleverd op de door jou gekozen locatie. 

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 36 cm
Gewicht 1,5 kg
Hoogte 10 cm
Lengte 36 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Productgroep Leen toiletverhogers
Web Sort Order 890
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden