Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

XL Opvulstukmatras 20 x 120 cm Nr. 75230

Prijs
€ 0,-
Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
XL Opvulstukmatras 20 x 120 cm
Nr. 75230
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Dit artikel is soms beperkt op voorraad. De levertijd kan daardoor afwijken. Na het bestellen van dit hulpmiddel nemen we contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Een XL-opvulmatras is geschikt voor cliënten (zorgvragers) vanaf 150 kg, en kan gebruikt worden in combinatie met een XL-bedverlenger. Een bedverlenger kan gebruikt worden voor lange personen.

Het XL-opvulmatras is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Een XL-opvulmatras is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.
Specificaties
Breedte 120 cm
Hoogte 20 cm
Lengte 20 cm
Productgroep Leen foam matrassen xl
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden