Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bedbeugel Nr. 20180

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bedbeugel
Nr. 20180
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Ontdek het gemak van onze bedbeugels: perfect voor eenvoudig in- en uitstappen, en moeiteloos omdraaien in bed. Ideaal voor bedden met een ombouw waar de matras in valt. Overweeg een bedbeugel te lenen voor extra comfort, ondersteuning en gemak.

Voor wie?

De bedbeugel* lenen is ideaal als je hinder ondervindt bij het betreden en verlaten van bed, evenals bij het draaien in bed.

De enkele bedbeugel biedt ondersteuning aan één zijde van het bed, waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker wordt. Geschikt voor zowel eenpersoons- als tweepersoons bedden, past alleen in bedden met een ombouw waarin het matras valt.

Let op: de bedbeugel is speciaal bestemd voor bedden met een bedombouw waar de matras in valt, dus niet geschikt voor een boxspring.

Wordt het lenen van een bedbeugel vergoed?

Je kan een bedbeugel lenen voor kortdurend gebruik. Met een geldige indicatiestelling is de bedbeugel verkrijgbaar in het gratis lenen assortiment, terwijl je voor de stoel tot enkele maanden gebruik kunt maken van bruikleen via jouw zorgverzekeraar, mits je een indicatie hebt.

Bezorging en installatie

Vegro organiseert de bezorging van de geleende bedbeugel op een professionele wijze. Ons toegewijde bezorgteam brengt de bedbeugel deskundig naar de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 45 cm
Gewicht 3,5 kg
Hoogte 47 cm
Lengte 67 cm
Maximaal gebruikersgewicht 127 kg
Productgroep Leen staop hulpen
Web Sort Order 810
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden