Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rolstoel kleuter (incl. comfort beensteunen) Nr. 80080

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rolstoel kleuter (incl. comfort beensteunen)
Nr. 80080
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Rolstoel kleuter lenen

Deze lichtgewicht rolstoel* is een uiterst praktische oplossing voor ouders en verzorgers van kleine kinderen, met name kleuters, die incidenteel een rolstoel nodig hebben. Deze rolstoel is specifiek ontworpen met de behoeften van jonge kinderen in gedachten, en het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het een ideale keuze voor incidenteel gebruik. Of het nu gaat om een dagje uit, een bezoek aan een pretpark, of gewoon om de mobiliteit van je kind te vergroten, deze rolstoel biedt de benodigde ondersteuning.

Wat deze kinderrolstoel van Vegro extra handig maakt, is de mogelijkheid om hem eenvoudig op te vouwen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om de rolstoel mee te nemen in de auto, maar ook om hem op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Zo kun je de mobiliteit van je kind flexibel aanpassen aan de situatie. Bovendien is de rolstoel gemakkelijk te manoeuvreren, zodat je kind comfortabel en veilig kan bewegen, terwijl jij als ouder of verzorger de controle behoudt.

Voor wie?

De Rolstoel voor kleuters (incl. comfort beensteunen) is bedoeld voor ouders, verzorgers en gezinnen die de mobiliteit van hun kinderen willen vergroten en hen de mogelijkheid willen bieden om comfortabel en veilig te bewegen, ongeacht de situatie. De rolstoel voor kleuters biedt ouders en verzorgers gemoedsrust, wetende dat ze een handige en flexibele mobiliteitsoplossing hebben voor hun kleintjes.

Hoe werkt deze rolstoel voor kleuters?

Het kind kan comfortabel in de rolstoel zitten, terwijl de ouder of verzorger de rolstoel duwt en manoeuvreert. Met de handvatten aan de achterkant van de rolstoel is het gemakkelijk om de richting en snelheid te regelen. De rolstoel is ontworpen voor eenvoudige bediening, waardoor het kind veilig en comfortabel kan reizen terwijl de ouder of verzorger de controle behoudt.

Vergoeding

De Rolstoel voor kleuters (incl. comfort beensteunen) is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze rolstoel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan kinderen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze kleuterrolstoel wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 51 cm
Gewicht 13,9 kg
Hoogte 80 cm
Inklapbaar/Opvouwbaar
Lengte 83 cm
Maximaal gebruikersgewicht 75 kg
Uitvoering Kind
Zitbreedte 30 cm
Zitdiepte 30 cm
Zithoogte 40,5 cm
Productgroep Leen rolstoelen kind
Web Sort Order 670
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden