Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rollator Rollz Motion Electric mat zwart Nr. A18079

Prijs
€ 2.989,00
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rollator Rollz Motion Electric
Nr. A18079
€ 2.989,00
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
Met de Rollz Motion Electric kies je voor een 3-in-1 loophulpmiddel. Je kunt de veelzijdige Rollz Motion Electric gebruiken, als een rollator, transportrolstoel en zelfs als elektrische rolstoel. 
 • Als rollator biedt dit mobiliteitshulpmiddel jou stabiele ondersteuning tijdens het lopen. 
 • Wordt het lopen onderweg lastiger of vermoeiend? Bevestig het rolstoelpakket en in één handomdraai 'transformeer' je de rollator tot een transportrolstoel. Belangrijk is dat je niet alleen bent; iemand moet de rolstoel duwen. 
 • Wil je meer zelfstandigheid? Schakel het elektrische systeem in; om van dit 3-in-1 loophulpmiddel een elektrische rolstoel te maken. 
Het belangrijkste doel is dat jij – ondanks je mobiliteitsproblemen – zo onafhankelijk mogelijk blijft. Waarbij jij erop kunt vertrouwen dat de Rollz Motion Electric jou brengt waar jij naartoe wilt, of dat nu met of zonder begeleiding is. Bovendien is de Electric een duurzame keuze; je bent (alvast) voorbereid op mogelijke andere mobiliteitsproblemen. Bijvoorbeeld van enige (loop)ondersteuning tot aan fulltime gebruik van een rolstoel. Jouw keuze is ruim! 

Tip: bekijk de demonstratievideo; te vinden bij bovenstaande productbeelden. 

Wat heeft de Rollz Motion Electric jou te bieden? 
 • Een verbeterde, elektrische versie van de Rollz Motion, die net zo ergonomisch, stevig en wendbaar is. 
 • Makkelijk in te klappen, door een speciaal opvouwmechanisme; wat compact vervoer mogelijk maakt. 
 • Trildempende luchtbanden; geleverd inclusief pompje, zodat jij de banden kan oppompen wanneer deze te zacht zijn. 
 • Automatisch duwondersteuning die elektrische ondersteuning biedt bij het omhoogduwen op een helling. Deze functie biedt vooral uitkomst voor degene die de rolstoel duwt; het vermindert de fysieke inspanning bij hen, die nodig is om de rolstoel te duwen. De duwondersteuning is voorzien van een schakelknop, snelheidsmeter en richtingsknop. Dit om makkelijker en soepeler te manoeuvreren. De Rollz Motion Electric is hierdoor comfortabeler en efficiënter in gebruik. Met als resultaat; makkelijker navigeren over verschillende hellingen en terreinen. 
 • Joystickbesturing*, hierdoor kun jij de Electric zelfstandig besturen. De joystick wordt geactiveerd door op de aan-/uitknop te drukken. De richting en snelheid kun je vervolgens zelf regelen, met de joystick. Met de +/- knoppen verander je van versnelling, en met de claxon kun je andere weggebruikers waarschuwen. 
 • Maximumsnelheid van 6 km per uur (als je de Rollz Motion Electric als elektrische rolstoel gebruikt). 
 • Met een volledig opgeladen accu kun je tot 15 km afleggen (als je Rollz Motion Electric als elektrische rolstoel gebruikt). 
 • Een bagagetas onder de zitting, met een draagvermogen tot 6 kg. Ideaal, voor kleinere boodschappen. 
 • Een maximaal gebruikersgewicht tot 100 kg. 
Kortom, de Rollz Motion Electric is ideaal wanneer jij op zoek bent naar een multifunctioneel loophulpmiddel, dat jou zoveel mogelijk onafhankelijkheid en zelfstandigheid biedt. Het aanpassingsvermogen van de rollator tot transportrolstoel, en zelfs tot elektrische rolstoel in één zorgt ervoor dat jij voorbereid bent op de toekomst. 

*De joystick is het elektrische 'stuur' van de rolstoel. Wij adviseren om voldoende te oefenen in een open en veilige ruimte, voordat je de straat opgaat, met de Rollz Motion Electric. 
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden