Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

XL Patientenlift passief (tot 300 kg) Nr. 75500

Prijs
€ 0,-
Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Wij nemen contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
XL Patientenlift passief (tot 300 kg)
Nr. 75500
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Dit artikel is soms beperkt op voorraad. De levertijd kan daardoor afwijken. Na het bestellen van dit hulpmiddel nemen we contact met je op om jouw medische situatie en de levertijd te bespreken.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De XL-passieve tillift is geschikt is geschikt voor cliënten (zorgvragers) vanaf 150 kg, die niet (meer) over een stafunctie beschikken. De tillift wordt geleverd met één accu en één lader. We adviseren jou de accu elke nacht op te laden, dit komt de levensduur ten goede. Deze tillift kan tot 300 kg tillen. De tillift is extra sterk en daardoor geschikt voor extra zware personen.

Je kunt bij deze tillift een XL-tilband en/of een XL-toilettilband bestellen.

Een XL-passieve tillift is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing XL Passieve tillift.pdf
Pasieve Tillift.pdf
Specificaties
Breedte 65 cm
Lengte 120 cm
Maximaal gebruikersgewicht 300 kg
Uitvoering Passief
Productgroep Leen tilliften xl
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden