Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Tilband VIP/ampu M geel (55-85 kg) Nr. 90130

Prijs
€ 0,-
Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Tilband VIP/ampu M geel (55-85 kg)
Nr. 90130
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.
Wordt gratis thuisbezorgd en na de leenperiode gratis opgehaald
De maximale leenperiode bedraagt 26 weken
De kosten worden volledig betaald door jouw zorgverzekeraar
Omschrijving
De tilband met amputatiezitje wordt gebruikt in combinatie met een passieve tillift, voor zit- en ligorthese. De tilband is een opvulling van het zitgedeelte en loopt onder het zitvlak door. Daardoor wordt de ruimte tussen de beenslips verkleind. De cliënt (de zorgvrager) zit met het zitvlak op het amputatiezitje. Deze aanpassing wordt met name gebruikt als de zorgvrager een hoge beenamputatie heeft ondergaan, en meer steun nodig heeft in de tilband onder het zitvlak en bovenbenen.

Let op: de tilband met amputatiezitje kan niet in zitpositie aangebracht of weggehaald worden. Het bepalen van de juiste maat tilband is erg belangrijk. De juiste maat is afhankelijk van de lengte én van het gewicht van de zorgvrager.

Een tilband met amputatiezitje is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing tilbanden.pdf
Specificaties
Productgroep Leen tilbanden
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden