Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rugsteunband t.b.v. actieve tillift Nr. 90010

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rugsteunband t.b.v. actieve tillift
Nr. 90010
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Rugsteunband*, ontworpen voor gebruik met de actieve tillift (90010), biedt optimale ondersteuning en comfort tijdens transferhandelingen. Deze band is speciaal ontwikkeld om rugsteun te bieden aan gebruikers tijdens het tillen met de actieve tillift. Met duurzame materialen en een doordacht ontwerp zorgt de Rugsteunband voor een veilige en comfortabele overgang van zitten naar staan. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de compatibiliteit met de actieve tillift draagt deze rugsteunband bij aan het vergemakkelijken van transferbewegingen voor zowel de gebruiker als de zorgverlener.

Voor wie?

De Rugsteunband t.b.v. actieve tillift is met name geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit die hulp nodig hebben bij het overgaan van zitten naar staan en vice versa. Het product is ontworpen om het transferproces voor zowel de gebruiker als de zorgverlener te vergemakkelijken, waardoor het geschikt is voor gebruik in zorginstellingen, thuiszorgsituaties en andere omgevingen waar transferhulpmiddelen essentieel zijn.

Hoe werkt deze rugsteunband?

Het gebruik van deze rugsteunband is eenvoudig. Plaats de band rond de rug van de gebruiker en bevestig deze aan de actieve tillift. Tijdens het tilproces biedt de band extra ondersteuning aan de rug. Het doordachte ontwerp zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring.

Vergoeding

De rugsteunband is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze rugsteunband is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij Vegro worden onze eigen bezorgteams ingezet voor de levering van onze uitleen rugsteunband, en dit zonder enige kosten voor jou!

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Uitvoering Dubbele clips
Productgroep Leen tilbanden
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden