Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Sta-ophulp draaischijf (max 200 kg) Nr. 90340

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Sta-ophulp draaischijf (max 200 kg)
Nr. 90340
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De sta-op hulp draaischijf biedt vergeleken met een losse draaischijf meer stabiliteit bij de transfer, zoals van bed naar jouw rolstoel/douchestoel, of van jouw rolstoel naar het toilet. Je kunt de hoogte van de handgreep instellen naar jouw eigen wensen. De voetafdrukken en beide onderbeensteunen op de draaischijf zijn van antislipmateriaal. De draaischijf stimuleert het natuurlijk bewegen van gaan zitten en staan. Ook biedt de sta-op hulp draaischijf een goede werkhouding voor de zorgverlener, waardoor de kans op fysieke overbelasting wordt verkleind.

Voor wie?

Als je moeite hebt met draaien en je niet zelfstandig kunt verplaatsen tussen een (rol)stoel en bed, kan de sta-op hulp met draaischijf nuttig voor je zijn. Het is belangrijk dat je nog wel zelfstandig kan blijven staan en je evenwicht kan bewaren. Met behulp van de draaischijf kan je verzorger je gemakkelijk draaien.

Hoe werkt de sta-op hulp met draaischijf

De draaischijf bestaat uit twee schijven die ten opzichte van elkaar draaien, met een sta-steun bovenop. Je kunt je aan de sta-beugel optrekken om op te staan. Vervolgens kan je verzorger je in de gewenste richting draaien terwijl je staat. Op deze manier wordt het gemakkelijker om van bed naar stoel en vice versa te gaan. De draaischijf is in hoogte verstelbaar voor optimale stabiliteit. Bovendien bieden de verstelbare scheensteunen extra ondersteuning.

Om de draaischijf te gebruiken, heb je de hulp nodig van een verzorger of mantelzorger. Deze persoon biedt tegengewicht bij het optrekken aan de sta-steun en assisteert bij het draaien.

De sta-ophulp draaischijf is overal makkelijk (ook op tapijt) te verplaatsen - dankzij de twee transportwieltjes - en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is de draaischijf uitstekend te vervoeren, zoals in de kofferbak van de auto.

Vergoeding

De Sta-op hulp draaisschijf (max 200kg) is bedoeld voor kortdurend gebruik en wordt kosteloos verstrekt, op voorwaarde dat er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van deze sta-op hulp is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Met zorg en efficiëntie verzorgt Vegro de levering van de sta-op hulp. Ons toegewijde bezorgteam staat garant voor een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Let op: Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Staophulp.pdf
Specificaties
Gewicht 8 kg
Hoogte verstelbaar 78-120 cm
Maximaal gebruikersgewicht 200 kg
Productgroep Leen staop hulpen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden