Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Sta-op hulp verrijdbaar (max 150 kg) Nr. 90350

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Sta-ophulp verrijdbaar (max 150 kg)
Nr. 90350
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De sta-ophulp biedt uitkomst als je moeite hebt met lopen, of niet kunt lopen. Doel is om jou aan te moedigen actief te blijven, doordat jezelf kan gaan staan dankzij de verrijdbare sta-ophulp. Ook is dit hulpmiddel zeer handig voor de zorgverlener, aangezien er minder lichaamsbelasting voor hen is.

Gebruik
Je dient jouw voeten op de stevige en stroeve voetenplaat te zetten. Vervolgens kun je - met behulp van de solide beugels - jezelf optrekken en gaan staan. Dankzij het speciale ontwerp is de sta-ophulp zeer geschikt in natte ruimten (badkamer en toilet), en past om de meest gangbare toiletten. De actieve opstaphulp is voorzien van een afneembare zitting.

Een sta-ophulp (verrijdbaar) is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.


Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Verrijdbare Sta-op-hulp.pdf
Gebruiksaanwijzing Diana HomeCare & Tonya.pdf
Specificaties
Breedte 75 cm
Gewicht 28 kg
Hoogte 118,5 cm
Lengte 116 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Productgroep Leen staop hulpen
Web Sort Order 610
Beoordelingen (2)
  • Valt tegen
    Helaas gaan die poten niet uit elkaar waardoor ik niet onder mijn stoel kan. Ik heb een stoel met een ronde plaatMijn man had een steady bij. Wijckerslooth waarvan de Poten open konden.
  • Geweldig hulpmiddel
    Solide! De steady is dé redding bij het verplaatsen van mijn man, die zijn enkel heeft gebroken en daarbij parkinson heeft.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden