Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Draaischijf (max 110 kg) Nr. 90310

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Draaischijf (max 110 kg)
Nr. 90310
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Deze draaischijf is geschikt als je nog een stabiele stafunctie hebt, maar het moeilijk vindt om in de stahouding een kwartslag, of een halve slag te draaien. De schijf is gemaakt van twee lagen polyester en heeft een antisliplaag.

Let op: de zorgverlener dient één van de voeten half op de draaischijf te plaatsen en half op de grond. Dit om te voorkomen dat de schijf gaat draaien terwijl de zorgvrager opstaat.

Een draaischijf is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Draaischijf.pdf
Specificaties
Diameter 40 cm
Gewicht 1,5 kg
Maximaal gebruikersgewicht 110 kg
Productgroep Leen draaischijven
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden