Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Trippelstoel mechanisch Nr. 40000

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Trippelstoel mechanisch
Nr. 40000
€ 0,-
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Trippelstoel mechanisch* biedt een innovatieve oplossing voor mobiliteitsbeperkingen. Deze trippelstoel is ontworpen om comfortabel en efficiënt te bewegen in diverse ruimtes, met name geschikt voor mensen met verminderde mobiliteit. Het mechanische ontwerp stelt gebruikers in staat om zich voort te bewegen door middel van trippelbewegingen met de voeten, wat de mobiliteit bevordert zonder extra belasting op de benen.

De trippelstoel is uitgerust met een duurzaam mechanisch systeem en biedt een comfortabele zitting voor langdurig gebruik. Het compacte ontwerp maakt de stoel geschikt voor zowel thuisgebruik als in zorginstellingen. Bovendien is de Mechanische Trippelstoel eenvoudig aan te passen aan individuele behoeften, met verstelbare zithoogte en zitdiepte.

Voor wie?

Deze trippelstoel is speciaal ontworpen voor mensen met mobiliteitsbeperkingen die op zoek zijn naar een doeltreffend en comfortabel mobiliteitsmiddel. De trippelstoel is ideaal voor personen met beperkte mobiliteit, waaronder ouderen die hun mobiliteit willen behouden en mensen die herstellen van letsel of operatie.

Hoe werkt deze mechanische trippelstoel?

De trippelstoel maakt gebruik van trippelbewegingen als een innovatieve mobiliteitsoplossing. Met een zitting voorzien van wielen aan de onderkant, stelt deze stoel gebruikers in staat om zich voort te bewegen door middel van trippelende voetbewegingen. Door af te zetten tegen de grond kan de stoel soepel vooruit bewegen. Handvatten aan de zijkant bieden extra stabiliteit en ondersteuning, en de verstelbaarheid in hoogte en zitdiepte maakt het mogelijk de stoel aan te passen aan individuele behoeften. Met zijn compacte ontwerp is de mechanische trippelstoel geschikt voor gebruik in diverse ruimtes, waardoor gebruikers zelfstandig en comfortabel kunnen manoeuvreren. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzingen te hanteren: gebruiksaanwijzing in tekst en gebruiksaanwijzing in beeld.

Vergoeding

De trippelstoel is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze stoel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Bij Vegro garanderen onze eigen bezorgers kosteloze bezorging van de Mechanische Trippelstoel!

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 65 cm
Hoogte verstelbaar 42-57 cm
Hoogte 91-104 cm
Lengte 45 cm
Maximaal gebruikersgewicht 140 kg
Zitbreedte 45 cm
Productgroep Leen trippelstoelen
Web Sort Order 840
Beoordelingen (2)
  • Nare stoel
    Erg nare stoel eiland, en trippelt slecht en de instellingen verschuiven steeds
  • Trippelstoel mechanisch 40000
    Geen fijne stoel , je kan er alleen mee achteruit rijden en de stoel is zo hard dat al je spieren en gewrichten pijn doen . rijden verloopt heel stroef door de grote wielen . geen aanrader
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden