Loopmiddelen huren

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat zelfstandig een transfer te maken? Vanuit het leenassortiment zijn er diverse artikelen beschikbaar om gratis te lenen, die u hierbij kunnen helpen. Echter worden de loophulpmiddelen sinds 1 januari 2013 niet meer vergoed door de verzekering. Deze artikelen bevinden zich daarom in het huurassortiment.

Een voordeel van het huren van producten is dat u tijdelijk gebruik kunt maken van het product en niet meteen hoeft aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld uw enkel heeft verzwikt of uw been heeft gebroken, en u tijdelijk gebruik moet maken van loopkrukken (elleboogkrukken, reumakrukken of okselkrukken). Of een looprek wanneer u zwaar moet steunen tijdens het staan en lopen wanneer u minder mobiel bent dan normaal.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle huurartikelen in het loop- en transferhulpmiddelen assortiment. Zit het artikel wat u zoekt er niet tussen? Dan is het helaas niet mogelijk om dit product te huren. Wellicht vindt u het product wel in ons koopassortiment.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de thuiszorgwinkels of onze klantenservice via 0900 – 2 88 77 66. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen.

Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten