Filters

Loopmiddelen huren

Bent je (tijdelijk) niet meer in staat zelfstandig een transfer te maken? Vanuit het leenassortiment zijn er diverse artikelen beschikbaar om gratis te lenen, die je hierbij kunnen helpen. Echter worden de loophulpmiddelen sinds 1 januari 2013 niet meer vergoed door de verzekering. Deze artikelen bevinden zich daarom in het huurassortiment.

Een voordeel van het huren van producten is dat je tijdelijk gebruik kunt maken van het product en niet meteen hoeft aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld de enkel hebt verzwikt of je been hebt gebroken, en je tijdelijk gebruik moet maken van loopkrukken (elleboogkrukken, reumakrukken of okselkrukken). Of een looprek wanneer je zwaar moet steunen tijdens het staan en lopen wanneer je minder mobiel bent dan normaal.

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle huurartikelen in het loop- en transferhulpmiddelen assortiment. Zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan is het helaas niet mogelijk om dit product te huren. Wellicht vind je het product wel in ons koopassortiment.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de thuiszorgwinkels of onze klantenservice via 0900 – 2 88 77 66. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden