Filters

Loopmiddelen huren

Bent u (tijdelijk) niet meer in staat zelfstandig een transfer te maken? Vanuit het leenassortiment zijn er diverse artikelen beschikbaar om gratis te lenen, die u hierbij kunnen helpen. Echter worden de loophulpmiddelen sinds 1 januari 2013 niet meer vergoed door de verzekering. Deze artikelen bevinden zich daarom in het huurassortiment.

Een voordeel van het huren van producten is dat u tijdelijk gebruik kunt maken van het product en niet meteen hoeft aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld uw enkel heeft verzwikt of uw been heeft gebroken, en u tijdelijk gebruik moet maken van loopkrukken (elleboogkrukken, reumakrukken of okselkrukken). Of een looprek wanneer u zwaar moet steunen tijdens het staan en lopen wanneer u minder mobiel bent dan normaal.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle huurartikelen in het loop- en transferhulpmiddelen assortiment. Zit het artikel wat u zoekt er niet tussen? Dan is het helaas niet mogelijk om dit product te huren. Wellicht vindt u het product wel in ons koopassortiment.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de thuiszorgwinkels of onze klantenservice via 0900 – 2 88 77 66. Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen.

Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden