Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Tunnel glijzeil (Rollslide) Nr. 90300

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Tunnel glijzeil (Rollslide)
Nr. 90300
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Een glijzeil is geschikt voor cliënten (zorgvragers) die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen in bed. Door een glijzeil onder de cliënt te leggen kost het de verzorgende minder inspanning om een cliënt in bed te verplaatsen. De binnenzijde van het glijzeil heeft een zeer lage wrijving, en een hoge wrijving aan de buitenzijde. Dit laatste zorgt ervoor dat de cliënt op zijn plaats blijft liggen tijdens de transfer, en biedt ook een waterafstotende barrière.

Een glijzeil is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.


Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Glijzeil.pdf
Handleidingen Immedia Multiglide spiderglide high low frictie.pdf
Specificaties
Breedte 80 cm
Lengte 130 cm
Maximaal gebruikersgewicht 300 kg
Productgroep Leen glijplanken en lakens
Web Sort Order 680
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden