Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Toiletstoel (incl. emmer en deksel) Nr. 30300

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Toiletstoel (incl. emmer en deksel)
Nr. 30300
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De 'Toiletstoel (incl. emmer en deksel)'* biedt niet alleen comfort en stabiliteit, maar ook handige functionaliteiten. De gedeeltelijk afneembare zitting zorgt voor eenvoudige toegang tot de toiletemmer die onder de zitting is geplaatst. De toiletemmer vangt op discrete wijze ontlasting en urine op, terwijl de afneembare zitting tevens dienst doet als deksel voor de emmer. Hierdoor combineert de toiletstoel praktisch gebruik met hygiënisch gemak. De stevige constructie en het doordachte ontwerp maken deze stoel ideaal voor dagelijks gebruik.

Voor wie?

Deze toiletstoel is ideaal voor mensen die beperkte mobiliteit ervaren, zoals ouderen of personen met fysieke beperkingen. Het is een handige oplossing voor situaties waarin het moeilijk is om gebruik te maken van een regulier toilet, bijvoorbeeld bij tijdelijke mobiliteitsproblemen of in zorgomgevingen.

Hoe werkt deze toiletstoel?

De toiletstoel is voorzien van een gedeeltelijk afneembare zitting. Onder deze zitting bevindt zich de bijgeleverde toiletemmer, waarin ontlasting en urine worden opgevangen. De afneembare zitting fungeert ook als deksel van de emmer. Het gebruik van deze toiletstoel is eenvoudig: de persoon kan plaatsnemen op de stoel en de toiletemmer onder de zitting gebruiken voor het opvangen van afvalstoffen. De afneembare zitting vergemakkelijkt het legen en reinigen van de emmer.

Er zijn meerdere gebruiksaanwijzingen aanwezig: gebruiksaanwijzing toiletstoel nuance gebruiksaanwijzing toiletstoel gebruiksaanwijzing douche toilet hulpmiddel.

Vergoeding

Deze 'Toiletstoel (incl. emmer en deksel)' is ontworpen voor kortstondig gebruik en kan kosteloos worden geleend, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van deze toiltetstoel is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging en installatie

De bezorging van de toiletstoel, inclusief emmer en deksel, wordt met zorg en gemak georganiseerd door Vegro. Ons toegewijde bezorgteam levert de toiletstoel gratis op een professionele manier af op de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 61 cm
Hoogte 86 cm
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Zitbreedte 43 cm
Zithoogte 52 cm
Productgroep Leen toiletstoelen
Web Sort Order 930
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden