Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Sta-ophulp draaischijf (max 200 kg) Nr. 90340

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Sta-ophulp draaischijf (max 200 kg)
Nr. 90340
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De sta-ophulp draaischijf biedt vergeleken met een losse draaischijf meer stabiliteit bij de transfer, zoals van bed naar jouw rolstoel/douchestoel, of van jouw rolstoel naar het toilet. Je kunt de hoogte van de handgreep instellen naar jouw eigen wensen. De voetafdrukken en beide onderbeensteunen op de draaischijf zijn van antislipmateriaal. De draaischijf stimuleert het natuurlijk bewegen van gaan zitten en staan. Ook biedt de sta-ophulp draaischijf een goede werkhouding voor de zorgverlener, waardoor de kans op fysieke overbelasting wordt verkleind.

De sta-ophulp draaischijf is overal makkelijk (ook op tapijt) te verplaatsen - dankzij de twee transportwieltjes - en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is de draaischijf uitstekend te vervoeren, zoals in de kofferbak van de auto.

Een sta-ophulp (draaischijf) is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.


Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Staophulp.pdf
Specificaties
Gewicht 8 kg
Hoogte verstelbaar 78-120 cm
Maximaal gebruikersgewicht 200 kg
Productgroep Leen staop hulpen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden