Filters

Ruilen en retourneren

Heb je een bestelling gedaan die je om wat voor reden dan ook wil retourneren? Je hebt 14 dagen na ontvangst van de producten de tijd om aan te geven dat je toch afziet van de aankoop. Nadat je dit hebt doorgegeven, eveneens binnen 14 dagen, mag je de producten daadwerkelijk terug sturen. Je kunt ook direct binnen 14 dagen de producten terug sturen de mededeling waarin jouw wens tot herroeping blijkt.

Herroepingsrecht en uitzonderingen

Als je een artikel hebt gekocht, gelden de 14 dagen herroepingstermijn vanaf het moment dat je het artikel in ontvangst neemt. Als je een artikel leent of huurt, gelden de 14 dagen vanaf het moment waarop de overeenkomst is ingegaan. Houd er rekening mee dat Vegro mogelijk bepaalde kosten in rekening kan brengen tot op het moment dat je de producten annuleert.

Er zijn twee uitzonderingen in het retourrecht:

  • Hygiëneproducten kun je alleen retourneren als de verzegeling na levering niet verbroken is.
  • Producten die op jouw verzoek zijn aangepast of op maat zijn gemaakt, kun je niet retourneren.

Retourproces

  • Als je een artikel hebt gekregen van Vegro en je wilt dit retourneren, neem dan contact op met de Vegro klantenservice;
  • Een artikel dat je via vegro.nl bestelde: gebruik het Retourformulier van verkoopartikelen of het Modelformulier voor herroeping. Voeg dit formulier toe aan je retournering en stuur deze naar onderstaande adres*.

Terugbetaling

Bij retournering van je artikel ontvang je de terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de aankoop in eerste instantie betaalde, tenzij er met Vegro andere afspraken zijn gemaakt over de terugbetaling

*Vegro behoudt zich het recht voor om in bepaalde gevallen geld af te trekken van het bedrag dat terugbetaald dient te worden:

  • Wanneer Vegro de retournering bij je ophaalt (€ 17,50);
  • De extra leveringskosten indien je bij levering van je bestelling koos voor een andere optie dan de standaard levering;
  • Vegro brengt alleen kosten in rekening wanneer het artikel niet meer de bedoelde functie kan vervullen. Na retourontvangst van uw artikel(en) controleren wij deze. Wanneer er sprake is van beschadiging(en) of het artikel is onvolledig retour ontvangen brengen wij u op de hoogte van de kosten. 
  • Vegro betaalt het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Toch nog een vraag?

We helpen je graag. Bel met team Verkoop via 0900 – 288 77 66 of stuur een e-mail naar verkoop@vegro.nl . 
 
Vegro Zorgservices 
Antwoordnummer 10033 
2220 VB Katwijk 

Faxnummer: 0252 - 43 03 01

Formulieren

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden