Nu geopend! Thuiszorgwinkel Rotterdam Zorgboulevard

maandag 16 mei 2011

Thuiszorgwinkel Zorgboulevard heeft haar deuren geopend. De Aafje Thuiszorgwinkel in samenwerking met Vegro is gevestigd aan de Zorgboulevard, Maasstadweg 98, 3179 DZ te Rotterdam. De Zorgboulevard is gevestigd in Rotterdam-Zuid, direct naast station Lombardijen. Op de Zorgboulevard vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van gezondheid en zorg, maar u kunt er ook sporten, ontspannen en winkelen.

Bij de Thuiszorgwinkel Zorgboulevard kunt u terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen door ouderdom, blessures of zwangerschap. Thuiszorgwinkel Zorgboulevard biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal, etc) behoren tot het brede assortiment.

De Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het gratis telefoonnummer
0800-2 88 77 66.

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)