Nieuws

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. 
 • 20% korting op Topro rollators

  woensdag 01 mei 2019
  Het is mei, en dat betekent dat iedereen steeds meer eropuit gaat. Misschien heeft u een rollator nodig, voor de perfecte ondersteuning op straat of is uw huidige rollator aan vervanging toe. Bij Vegro krijgt u deze maand 20% korting op alle Topro rollators verkrijgbaar in de webwinkel.
  Lees verder
 • 20% korting op Topro rollators

  woensdag 01 mei 2019
  Het is mei, en dat betekent dat iedereen steeds meer eropuit gaat. Misschien heeft u een rollator nodig, voor de perfecte ondersteuning op straat of is uw huidige rollator aan vervanging toe. Bij Vegro krijgt u deze maand 20% korting op alle Topro rollators verkrijgbaar in de webwinkel.
  Lees verder
  • Onderzoek naar uw behoeften

   maandag 13 mei 2019
   Onze afstudeerstagiaire Lilian heeft u hulp nodig bij haar onderzoek. Voor Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen onderzoekt zij hoe wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Wij hebben uw hulp nodig voor dit onderzoek. Het invullen van dit onderzoek kost u maximaal 5 minuten van uw tijd. Hiermee helpt u Lilian enorm!
   Lees verder
  • Gratis verzending: op het gehele koopassortiment

   donderdag 02 mei 2019
   Het is voorjaar!

   Om dat te vieren ontvangt u van ons uw online koopbestelling gratis thuis. Profiteer snel van deze actie!
   Lees verder
  • Een nieuwe samenwerking tussen De Leefstijl Academie en Vegro

   woensdag 01 mei 2019
   Vegro en De Leefstijl Academie zijn een strategische samenwerking aangegaan om u nog beter te voorzien van passend advies. Winkelmedewerkers worden opgeleid als leefstijladviseurs zodat u altijd bij hen terecht kunt voor al uw vragen over een gezonde leefstijl.
   Lees verder
  • Openingstijden winkels tijdens de feestdagen

   woensdag 01 mei 2019
   Rond de feestdagen gelden voor onze winkels de volgende openingstijden:

   1e Paasdag, zondag 21 april: gesloten
   2e Paasdag, maandag 22 april: gesloten


   Lees verder
  • 25 april Webinar over Gezonde Leefstijl

   donderdag 25 april 2019
   Op donderdag 25 april wordt het webinar over gezonde leefstijl uitgezonden.  Omdat dit onderwerp zo breed is, legt Vegro de focus op gedragsverandering en eetgewoonten. We gaan het hebben over gezonde voeding, een gezond beweegpatroon en het omgaan met factoren als stress en oververmoeidheid.
   Lees verder
  • Vegro drie jaar hoofd- en naamsponsor van The Hague Disability Darts Invitational

   woensdag 17 april 2019
   Op maandag 15 april werd een overeenkomst getekend tussen Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen en de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten. Niet alleen verbindt de landelijke organisatie uit Lisse zich voor drie jaar als hoofd- en naamsponsor aan het Vegro The Hague Disability Darts Invitational - wat nu de naam is, maar ook de Haagse topparadarter Arie van der Rassel krijgt een nieuw sponsorcontract van Vegro.
   Lees verder

  Eerder nieuws

  • Vegro gaat de samenwerking aan met Duxxie
   donderdag 21 februari 2019
   Vegro wil mensen helpen om te voorzien in de gewenste kwaliteit van leven. Om die reden zijn wij continu op zoek naar geschikte partijen om mee samen te werken.
   Lees verder
  • Een kleinigheidje van Vegro
   maandag 18 februari 2019
   Alstublieft een kleinigheidje van Vegro.
   Bestel nu een verkoopartikel op www.vegro.nl en ontvang een gratis Multigrip fles- en potopener cadeau. 
   Lees verder
  • Vegro opent vernieuwde winkel in Rotterdam Groenendaal
   woensdag 13 februari 2019
   In samenwerking met Laurens opent Vegro op 15 februari de vernieuwde winkel in Rotterdam, aan de Groenendaal 29F. De winkel is in de afgelopen weken volledig verbouwd. Wij nodigen u van harte uit om op deze feestelijke dag het resultaat te bekijken.
   Lees verder
  • Vegro trots op nieuwe samenwerking Villa Pardoes
   donderdag 10 januari 2019
   Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is trots op haar nieuwe samenwerking met Villa Pardoes. Vegro zorgt er vanaf dit jaar voor dat de villa altijd de beste hulpmiddelen in huis heeft om de gezinnen zorgeloze dagen te bezorgen.
   Lees verder
  • 2018 positief afgesloten met een 8 gemiddeld
   woensdag 02 januari 2019
   Een 8, wie droomde daar vroeger niet van op school? Wij zijn in ieder geval erg trots op deze cijfers en reacties.
   Lees verder
  • Profiteer nu van gratis verzending
   donderdag 13 december 2018
   Bestel nu uw artikel en profiteer van gratis verzending. 
   Lees verder
  • Vegro winkel Capelle Koperwiek is verhuisd
   woensdag 28 november 2018
   Vanaf heden is de Vegro thuiszorgwinkel op de locatie Koperwiek 11 in Capelle aan den IJssel verhuisd.
   De nieuwe locatie is Rivierweg 178 in Capelle aan den IJssel.

   In onze nieuwe winkel kunt u uiteraard terecht voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen. Ook kunt u hier uw geleende en/of gehuurde hulpmiddelen inleveren.
   Hopelijk tot snel in onze nieuwe winkel.
   Lees verder
  • Openingstijden winkels tijdens de feestdagen
   donderdag 22 november 2018
   Rond de feestdagen gelden voor onze winkels de volgende openingstijden:

   Sinterklaasavond, woensdag 5 december: geopend tot 16.30 uur

   Kerstavond, maandag 24 december: geopend tot 16.30 uur
   1e Kerstdag, dinsdag 25 december: gesloten
   2e Kerstdag, woensdag 26 december: gesloten


   Lees verder
  • Communicatie n.a.v. artikel NOS over Scootmobielen
   donderdag 22 november 2018
   Vanmorgen werd door de NOS een artikel gedeeld met betrekking tot de verkeersveiligheid van scootmobielen. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft een rapport uitgebracht waarin analyses staan beschreven over ongelukken met scootmobielen. Problemen die zij tegen komen zijn onder meer de besturingen de stabiliteit van een scootmobiel.
   Lees verder
  • Vegro en Ivar overhandigen nieuwe fiets aan prijswinnares
   donderdag 25 oktober 2018
   In het artikel van juli op de website hebben wij onze klanten uitgedaagd om een grote fysieke uitdaging aan te gaan. Miranda heeft een inspirerend verhaal met ons gedeeld over haar uitdaging. Onlangs heeft Miranda, de winnares, haar doel bereikt door de Airborne wandeltocht te lopen van 25 kilometer.
   Lees verder
  • Welkom op onze vernieuwde website
   dinsdag 23 oktober 2018
   Onze nieuwe website is live! De website bevat, naast een vernieuwde webwinkel, een ruim aanbod aan persoonlijk advies over gezondheid en het gebruik van hulpmiddelen.
   Lees verder
  • Eenzaamheid neemt toe
   maandag 01 oktober 2018
   Er zijn meer dan 4,1 miljoen 55-plussers. Hiervan voelt meer dan 1 miljoen zich eenzaam. Van hen zijn 200.000 extreem eenzaam, zij hebben slechts een keer in de maand een sociaal contact. (Onderzoek TNS/NIPO). Van de ruim 2,9 miljoen 65-plussers voelen bijna 900.000 mensen zich eenzaam.
   Lees verder
  • Weerbaar tegen babbeltrucs
   woensdag 29 augustus 2018
   Ze worden steeds vaker ingezet door criminelen: babbeltrucs.  Lees dit interview om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc.
   Lees verder
  • Vegro gaat samenwerking aan met Stichting “Met senioren naar ADO”
   vrijdag 03 augustus 2018
   Vegro heeft op 1 augustus een handtekening gezet onder het contract met Stichting “Met senioren naar ADO”. Door deze feestelijke gebeurtenis is Vegro nu een officiële partner geworden. Het gezamenlijke sociale doel van deze partnerovereenkomst, is om oudere mensen een hele fijne dag te bezorgen.
   Lees verder
  • Vegro zet in op een gezonde leefstijl
   maandag 30 juli 2018
   Als er één periode is waarin je anders leeft dan je gewend bent, is het de zomer. Het is ook de tijd van het jaar waarin je kunt nadenken over hoe je na je vakantie zaken aan gaat pakken. Dit kunnen werk gerelateerde zaken zijn, jouw gezondheid of wellicht bepaalde aspecten in je privéleven. Allen zijn onderdeel van jouw leefstijl.
   Een gezonde leefstijl gaat dus veel verder dan goede beweging en gezond eten. Het gaat erom wat jij belangrijk vind in het leven. Wat zijn jouw waarden en hoe pas je deze toe?
   Lees verder
  • Houd uw hoofd koel met deze tips
   maandag 23 juli 2018
   Wat een warm weer! Veel mensen zullen warme dagen met open armen verwelkomen. We kunnen weer door het park struinen zonder een dikke jas te dragen en ontspannen in de tuin of op het balkon. Wees echter voorzichtig, want tropische dagen kunnen leiden tot uitdroging en oververhitting. Vooral ouderen hebben daar snel last van. Gelukkig kunt u uw hoofd koel houden door de volgende tips toe te passen.
   Lees verder
  • Vlog: Nederland - Canada op het WK Zitvolleybal!
   maandag 23 juli 2018
   Van 15 t/m 22 juli vond het WK Zitvolleybal plaats. Als trotse sponsor bezocht Vegro de wedstrijd tussen Nederland en Canada. In deze vlog krijgt u een stukje van de wedstrijd te zien en wordt duidelijk hoe we het evenement sponsorden.
   Lees verder
  • Vegro steunt het WK Zitvolleybal – Win gratis kaarten!
   vrijdag 13 juli 2018
   Van 15 t/m 22 juli vindt het WK Zitvolleybal plaats. Zitvolleybal is een van de meest populaire en spectaculaire Paralympische sporten. Als trotse sponsor mag Vegro kaarten verloten voor dit spektakel! 
   Lees verder
  • Hoe blijf je in beweging? 'Zoek een passende uitdaging.'
   dinsdag 10 juli 2018
   Een van de manieren om gezond en fit te blijven is door te bewegen. Hierdoor blijf je fit, verklein je de kans op allerlei ziektes en ga je je geestelijk en fysiek beter voelen. Vegro ging in gesprek met Ivar van der Linden, die zich voorbereidt op zijn deelname aan de Zweedse Klassieker.
   Lees verder
  • Vegro werkt samen met partners aan de toekomst!
   vrijdag 29 juni 2018
   Op dinsdag 26 juni hebben Albert Koeleman, bestuurder bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Hans Punt, eigenaar van RePoint, en Frank de Koning, financieel directeur van Vegro, een intentieverklaring ondertekend. In deze intentieverklaring zeggen zij samen te gaan werken om de logistieke processen beter in te richten. Het idee is iets waar Vegro al langer achter staat: gebruik gaat boven bezit.
   Lees verder
  • Vegro winkel Utrecht is verhuisd
   maandag 25 juni 2018
   25 juni is de nieuwe Vegro winkel locatie Groeneweg te Utrecht geopend. Het adres van de nieuwe winkel is: Haroekoeplein 14 te Utrecht (winkelcentrum Groeneweg). Wij willen u erop attenderen dat de vorige winkel in Utrecht een outlet was, de huidige winkel is dit niet. In onze nieuwe winkel kunt u uiteraard terecht voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen. Ook kunt u hier uw geleende en/of gehuurde hulpmiddelen inleveren. Hopelijk tot snel in onze nieuwe winkel.
   Lees verder
  • Hoe houden we de zorgverlener vitaal?
   vrijdag 22 juni 2018
   Een krappe arbeidsmarkt, hoge regel- en werkdruk en verhoogd ziekteverzuim maken het uitdagend om zorgverleners vitaal te houden. De vitale medewerker is een essentieel onderdeel in het krijgen en behouden van een gezonde organisatie. Vegro en de Leefstijl Academie slaan de handen ineen om vitaliteit een centrale plek te geven binnen zorgorganisaties.
   Lees verder
  • Supportbeurs vlog
   dinsdag 12 juni 2018
   Van 30 mei t/m 2 juni vond in Utrecht de Supportbeurs plaats. Onze vlogster Rebecca ter Mors bezocht de beurs en heeft een vlog gemaakt!
   Lees verder
  • Publiekslancering zorgrobot Lea tijdens Support 2018
   maandag 04 juni 2018
   Robot Care Systems presenteerde zorgrobot Lea aan consumenten tijdens de Support 2018, die van 30 mei tot en met 2 juni plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. Lea is de eerste robotrollator die ervoor zorgt dat mensen die minder mobiel zijn een zelfstandiger, veiliger en actiever leven kunnen leiden.
   Lees verder
  • ‘Veilig thuis wonen moet gefaciliteerd worden’
   donderdag 24 mei 2018
   Nederland wordt ouder en ouderen blijven langer thuis wonen. Het is een maatschappelijke taak om deze ouderen veilig en gelukkig thuis te laten wonen, en hen de regie zoveel mogelijk in eigen handen te laten houden, stelt Karel Jonker, commercieel directeur Vegro.
   Lees verder
  • Zo denkt Vegro over bewegen
   dinsdag 08 mei 2018
   Hoe denkt Vegro Expertiscentrum Hulpmiddelen over bewegen? Dat kan natuurlijk niemand beter vertellen dan directeur Karel Jonker. In deze video vertelt Karel zijn persoonlijke verhaal over hoe hij actief en vitaal blijft, waarom bewegen ontzettend belangrijk is en hoe u gezond blijft.
   Lees verder
  • Informatie over de nieuwe privacywet
   donderdag 03 mei 2018
   Vanaf 25 mei geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
   Lees verder
  • Erik Scherder over het belang van bewegen
   maandag 23 april 2018
   Op woensdag 16 mei vindt de volgende Publieksacademie plaats met bewegen als thema. Eén van de sprekers is hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder, bekend van bijvoorbeeld De Wereld Draait Door en de Universiteit van Nederland.
   Lees verder
  • Steeds meer 80-plussers overlijden na val
   donderdag 19 april 2018
   De laatste jaren overlijden er veel meer 80-plussers na een val. We spreken zelfs van een verzesvoudiging sinds het jaar 2000. Dit is een trieste constatering. Een aantal van de redenen achter deze verzesvoudiging is dat ouderen steeds vaker langer thuis blijven wonen en tot latere leeftijd actief blijven.
   Lees verder
  • 10 procent van de mantelzorgers is overbelast
   woensdag 21 maart 2018
   10 procent van de mantelzorgers in Nederland is overbelast. Dat zijn ongeveer 450.000 mensen!
   De hoofdoorzaak van de overbelasting ligt in het feit dat veel mantelzorgers niet op de hoogte zijn van hun rechten. Zo weten ze vaak niet dat gemeenten sinds 2015 verplicht zijn om vervangende zorg voor mantelzorgers aan te bieden - de zogenaamde 'respijtzorg'.
   Lees verder
  • Aftermovie van de Vegro Publieksacademie
   vrijdag 16 maart 2018
   Met trots kan Vegro zeggen dat de eerste Publieksacademie in Groningen een groot succes was.
   Aan de hand van de goede en enthousiaste regie van Sabine Uitslag werden de bezoekers en de kijkers via de livestream meegenomen door het programma rondom Nachtrust met interessante sprekers en filmpjes.
   Lees verder
  • De meeste dromen zijn bedrog?
   donderdag 01 maart 2018
   Dromen doen we allemaal. De een onthoudt zijn droom alleen beter dan de ander. Maar waarom dromen we? En wat betekent het als we in onze droom naar beneden vallen of geen kleding aanhebben?
   Lees verder
  • De verschillende stadia van slapen
   donderdag 22 februari 2018
   Voldoende slaap is belangrijk omdat dit de hersenactiviteit overdag versterkt. Maar wat gebeurt er eigenlijk met uw lichaam tijdens het slapen?
   Lees verder
  • De zorg komt naar de mensen thuis!
   woensdag 21 februari 2018
   Er verandert veel in de zorg. 50% van de handelingen in het ziekenhuis wordt namelijk verplaatst naar de mensen thuis. Hiermee verschuift ook een deel van de verantwoordelijkheid. De regie komt in handen van de mensen zelf terecht; zij krijgen steeds meer verantwoordelijkheid over hun eigen gezondheid en zorgvraag.
   Lees verder
  • Waarom is voldoende slaap zo belangrijk?
   woensdag 14 februari 2018
   Het is alom bekend dat voldoende slaap heel belangrijk is voor de gezondheid, zowel voor de mentale als fysieke gesteldheid. Maar waarom eigenlijk?
   Lees verder
  • Vegro en Welzorg gaan elkaar versterken
   donderdag 01 februari 2018
   Vegro en Welzorg, leveranciers van hulpmiddelen zoals rolstoelen en scootmobiels, gaan elkaar versterken. Vanaf 1 januari 2018 kiest Welzorg ervoor om zich te focussen op de levering van aangepaste hulpmiddelen via gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars.
   Lees verder
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten