Nieuws

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. 

Eerder nieuws

 • Profiteer nu van gratis verzending
  donderdag 13 december 2018
  Bestel nu uw artikel en profiteer van gratis verzending. 
  Lees verder
 • Vegro winkel Capelle Koperwiek is verhuisd
  woensdag 28 november 2018
  Vanaf heden is de Vegro thuiszorgwinkel op de locatie Koperwiek 11 in Capelle aan den IJssel verhuisd.
  De nieuwe locatie is Rivierweg 178 in Capelle aan den IJssel.

  In onze nieuwe winkel kunt u uiteraard terecht voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen. Ook kunt u hier uw geleende en/of gehuurde hulpmiddelen inleveren.
  Hopelijk tot snel in onze nieuwe winkel.
  Lees verder
 • Openingstijden winkels tijdens de feestdagen
  donderdag 22 november 2018
  Rond de feestdagen gelden voor onze winkels de volgende openingstijden:

  Sinterklaasavond, woensdag 5 december: geopend tot 16.30 uur

  Kerstavond, maandag 24 december: geopend tot 16.30 uur
  1e Kerstdag, dinsdag 25 december: gesloten
  2e Kerstdag, woensdag 26 december: gesloten


  Lees verder
 • Communicatie n.a.v. artikel NOS over Scootmobielen
  donderdag 22 november 2018
  Vanmorgen werd door de NOS een artikel gedeeld met betrekking tot de verkeersveiligheid van scootmobielen. Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft een rapport uitgebracht waarin analyses staan beschreven over ongelukken met scootmobielen. Problemen die zij tegen komen zijn onder meer de besturingen de stabiliteit van een scootmobiel.
  Lees verder
 • Vegro en Ivar overhandigen nieuwe fiets aan prijswinnares
  donderdag 25 oktober 2018
  In het artikel van juli op de website hebben wij onze klanten uitgedaagd om een grote fysieke uitdaging aan te gaan. Miranda heeft een inspirerend verhaal met ons gedeeld over haar uitdaging. Onlangs heeft Miranda, de winnares, haar doel bereikt door de Airborne wandeltocht te lopen van 25 kilometer.
  Lees verder
 • Welkom op onze vernieuwde website
  dinsdag 23 oktober 2018
  Onze nieuwe website is live! De website bevat, naast een vernieuwde webwinkel, een ruim aanbod aan persoonlijk advies over gezondheid en het gebruik van hulpmiddelen.
  Lees verder
 • Eenzaamheid neemt toe
  maandag 01 oktober 2018
  Er zijn meer dan 4,1 miljoen 55-plussers. Hiervan voelt meer dan 1 miljoen zich eenzaam. Van hen zijn 200.000 extreem eenzaam, zij hebben slechts een keer in de maand een sociaal contact. (Onderzoek TNS/NIPO). Van de ruim 2,9 miljoen 65-plussers voelen bijna 900.000 mensen zich eenzaam.
  Lees verder
 • Weerbaar tegen babbeltrucs
  woensdag 29 augustus 2018
  Ze worden steeds vaker ingezet door criminelen: babbeltrucs.  Lees dit interview om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc.
  Lees verder
 • Vegro gaat samenwerking aan met Stichting “Met senioren naar ADO”
  vrijdag 03 augustus 2018
  Vegro heeft op 1 augustus een handtekening gezet onder het contract met Stichting “Met senioren naar ADO”. Door deze feestelijke gebeurtenis is Vegro nu een officiële partner geworden. Het gezamenlijke sociale doel van deze partnerovereenkomst, is om oudere mensen een hele fijne dag te bezorgen.
  Lees verder
 • Vegro zet in op een gezonde leefstijl
  maandag 30 juli 2018
  Als er één periode is waarin je anders leeft dan je gewend bent, is het de zomer. Het is ook de tijd van het jaar waarin je kunt nadenken over hoe je na je vakantie zaken aan gaat pakken. Dit kunnen werk gerelateerde zaken zijn, jouw gezondheid of wellicht bepaalde aspecten in je privéleven. Allen zijn onderdeel van jouw leefstijl.
  Een gezonde leefstijl gaat dus veel verder dan goede beweging en gezond eten. Het gaat erom wat jij belangrijk vind in het leven. Wat zijn jouw waarden en hoe pas je deze toe?
  Lees verder
 • Houd uw hoofd koel met deze tips
  maandag 23 juli 2018
  Wat een warm weer! Veel mensen zullen warme dagen met open armen verwelkomen. We kunnen weer door het park struinen zonder een dikke jas te dragen en ontspannen in de tuin of op het balkon. Wees echter voorzichtig, want tropische dagen kunnen leiden tot uitdroging en oververhitting. Vooral ouderen hebben daar snel last van. Gelukkig kunt u uw hoofd koel houden door de volgende tips toe te passen.
  Lees verder
 • Vlog: Nederland - Canada op het WK Zitvolleybal!
  maandag 23 juli 2018
  Van 15 t/m 22 juli vond het WK Zitvolleybal plaats. Als trotse sponsor bezocht Vegro de wedstrijd tussen Nederland en Canada. In deze vlog krijgt u een stukje van de wedstrijd te zien en wordt duidelijk hoe we het evenement sponsorden.
  Lees verder
 • Vegro steunt het WK Zitvolleybal – Win gratis kaarten!
  vrijdag 13 juli 2018
  Van 15 t/m 22 juli vindt het WK Zitvolleybal plaats. Zitvolleybal is een van de meest populaire en spectaculaire Paralympische sporten. Als trotse sponsor mag Vegro kaarten verloten voor dit spektakel! 
  Lees verder
 • Hoe blijf je in beweging? 'Zoek een passende uitdaging.'
  dinsdag 10 juli 2018
  Een van de manieren om gezond en fit te blijven is door te bewegen. Hierdoor blijf je fit, verklein je de kans op allerlei ziektes en ga je je geestelijk en fysiek beter voelen. Vegro ging in gesprek met Ivar van der Linden, die zich voorbereidt op zijn deelname aan de Zweedse Klassieker.
  Lees verder
 • Vegro werkt samen met partners aan de toekomst!
  vrijdag 29 juni 2018
  Op dinsdag 26 juni hebben Albert Koeleman, bestuurder bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Hans Punt, eigenaar van RePoint, en Frank de Koning, financieel directeur van Vegro, een intentieverklaring ondertekend. In deze intentieverklaring zeggen zij samen te gaan werken om de logistieke processen beter in te richten. Het idee is iets waar Vegro al langer achter staat: gebruik gaat boven bezit.
  Lees verder
 • Vegro winkel Utrecht is verhuisd
  maandag 25 juni 2018
  25 juni is de nieuwe Vegro winkel locatie Groeneweg te Utrecht geopend. Het adres van de nieuwe winkel is: Haroekoeplein 14 te Utrecht (winkelcentrum Groeneweg). Wij willen u erop attenderen dat de vorige winkel in Utrecht een outlet was, de huidige winkel is dit niet. In onze nieuwe winkel kunt u uiteraard terecht voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen. Ook kunt u hier uw geleende en/of gehuurde hulpmiddelen inleveren. Hopelijk tot snel in onze nieuwe winkel.
  Lees verder
 • Hoe houden we de zorgverlener vitaal?
  vrijdag 22 juni 2018
  Een krappe arbeidsmarkt, hoge regel- en werkdruk en verhoogd ziekteverzuim maken het uitdagend om zorgverleners vitaal te houden. De vitale medewerker is een essentieel onderdeel in het krijgen en behouden van een gezonde organisatie. Vegro en de Leefstijl Academie slaan de handen ineen om vitaliteit een centrale plek te geven binnen zorgorganisaties.
  Lees verder
 • Supportbeurs vlog
  dinsdag 12 juni 2018
  Van 30 mei t/m 2 juni vond in Utrecht de Supportbeurs plaats. Onze vlogster Rebecca ter Mors bezocht de beurs en heeft een vlog gemaakt!
  Lees verder
 • Publiekslancering zorgrobot Lea tijdens Support 2018
  maandag 04 juni 2018
  Robot Care Systems presenteerde zorgrobot Lea aan consumenten tijdens de Support 2018, die van 30 mei tot en met 2 juni plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht. Lea is de eerste robotrollator die ervoor zorgt dat mensen die minder mobiel zijn een zelfstandiger, veiliger en actiever leven kunnen leiden.
  Lees verder
 • ‘Veilig thuis wonen moet gefaciliteerd worden’
  donderdag 24 mei 2018
  Nederland wordt ouder en ouderen blijven langer thuis wonen. Het is een maatschappelijke taak om deze ouderen veilig en gelukkig thuis te laten wonen, en hen de regie zoveel mogelijk in eigen handen te laten houden, stelt Karel Jonker, commercieel directeur Vegro.
  Lees verder
 • Zo denkt Vegro over bewegen
  dinsdag 08 mei 2018
  Hoe denkt Vegro Expertiscentrum Hulpmiddelen over bewegen? Dat kan natuurlijk niemand beter vertellen dan directeur Karel Jonker. In deze video vertelt Karel zijn persoonlijke verhaal over hoe hij actief en vitaal blijft, waarom bewegen ontzettend belangrijk is en hoe u gezond blijft.
  Lees verder
 • Informatie over de nieuwe privacywet
  donderdag 03 mei 2018
  Vanaf 25 mei geldt er een nieuwe privacywet in de Europese Unie, dus ook in Nederland. Deze nieuwe wet heet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen burgers meer controle over hun persoonsgegevens en krijgen organisaties meer verantwoordelijkheid deze gegevens te beschermen.
  Lees verder
 • Erik Scherder over het belang van bewegen
  maandag 23 april 2018
  Op woensdag 16 mei vindt de volgende Publieksacademie plaats met bewegen als thema. Eén van de sprekers is hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder, bekend van bijvoorbeeld De Wereld Draait Door en de Universiteit van Nederland.
  Lees verder
 • Steeds meer 80-plussers overlijden na val
  donderdag 19 april 2018
  De laatste jaren overlijden er veel meer 80-plussers na een val. We spreken zelfs van een verzesvoudiging sinds het jaar 2000. Dit is een trieste constatering. Een aantal van de redenen achter deze verzesvoudiging is dat ouderen steeds vaker langer thuis blijven wonen en tot latere leeftijd actief blijven.
  Lees verder
 • 10 procent van de mantelzorgers is overbelast
  woensdag 21 maart 2018
  10 procent van de mantelzorgers in Nederland is overbelast. Dat zijn ongeveer 450.000 mensen!
  De hoofdoorzaak van de overbelasting ligt in het feit dat veel mantelzorgers niet op de hoogte zijn van hun rechten. Zo weten ze vaak niet dat gemeenten sinds 2015 verplicht zijn om vervangende zorg voor mantelzorgers aan te bieden - de zogenaamde 'respijtzorg'.
  Lees verder
 • Aftermovie van de Vegro Publieksacademie
  vrijdag 16 maart 2018
  Met trots kan Vegro zeggen dat de eerste Publieksacademie in Groningen een groot succes was.
  Aan de hand van de goede en enthousiaste regie van Sabine Uitslag werden de bezoekers en de kijkers via de livestream meegenomen door het programma rondom Nachtrust met interessante sprekers en filmpjes.
  Lees verder
 • De meeste dromen zijn bedrog?
  donderdag 01 maart 2018
  Dromen doen we allemaal. De een onthoudt zijn droom alleen beter dan de ander. Maar waarom dromen we? En wat betekent het als we in onze droom naar beneden vallen of geen kleding aanhebben?
  Lees verder
 • De verschillende stadia van slapen
  donderdag 22 februari 2018
  Voldoende slaap is belangrijk omdat dit de hersenactiviteit overdag versterkt. Maar wat gebeurt er eigenlijk met uw lichaam tijdens het slapen?
  Lees verder
 • De zorg komt naar de mensen thuis!
  woensdag 21 februari 2018
  Er verandert veel in de zorg. 50% van de handelingen in het ziekenhuis wordt namelijk verplaatst naar de mensen thuis. Hiermee verschuift ook een deel van de verantwoordelijkheid. De regie komt in handen van de mensen zelf terecht; zij krijgen steeds meer verantwoordelijkheid over hun eigen gezondheid en zorgvraag.
  Lees verder
 • Waarom is voldoende slaap zo belangrijk?
  woensdag 14 februari 2018
  Het is alom bekend dat voldoende slaap heel belangrijk is voor de gezondheid, zowel voor de mentale als fysieke gesteldheid. Maar waarom eigenlijk?
  Lees verder
 • Vegro en Welzorg gaan elkaar versterken
  donderdag 01 februari 2018
  Vegro en Welzorg, leveranciers van hulpmiddelen zoals rolstoelen en scootmobiels, gaan elkaar versterken. Vanaf 1 januari 2018 kiest Welzorg ervoor om zich te focussen op de levering van aangepaste hulpmiddelen via gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars.
  Lees verder
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten