Nieuwe locatie! Thuiszorgwinkel Gouda

vrijdag 08 juli 2011
Nieuwe locatie! Thuiszorgwinkel Gouda

Thuiszorgwinkel Gouda (voorheen Medicorner) heeft op 4 juli 2011 haar deuren geopend op de Bodegraafsestraatweg 3. Thuiszorgwinkel Gouda is een initiatief van Vierstroom en Vegro.

Bij Thuiszorgwinkel Gouda kan men terecht voor GRATIS uitleen, verhuur en verkoop van een groot scala aan hulpmiddelen en wellness artikelen. De praktijk wijst uit dat veel mensen in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Dit kan zijn door fysieke beperkingen als gevolg van ouderdom, door blessures of door zwangerschap. Thuiszorgwinkel Gouda biedt de middelen om het leven zo prettig mogelijk te maken. Handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, stoelen en rolstoelen, loophulpmiddelen en diverse wellness producten (hometrainer, massagekussen, weegschaal, etc.) behoren tot het brede assortiment.

Leden van Vierstroom ontvangen in de Thuiszorgwinkel 10% korting op het gehele verkoopassortiment!

Het adres van Thuiszorgwinkel Gouda is Bodegraafsestraatweg 3 (oude locatie Kwik-Fit), 2805 GK te Gouda. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kan men contact opnemen via het gratis telefoonnummer
0800-2 88 77 66. Ook kan men een kijkje nemen op www.vegro.info voor meer informatie over producten en winkels.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)