Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Fysic FW-400 Lichttherapielamp Nr. A11573

Prijs
€ 109,00
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Lamp Fysic FW-400 daglichtlamp
Nr. A11573
€ 109,00
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
Heeft u last van vermoeidheid, weinig energie, een jetlag, burn-out, slecht humeur, herfst- of winterdip of is het dag- en nachtritme verstoord om wat voor reden dan ook? Doe het licht van de Fysic FW-400 lichttherapielamp aan! De ledlamp beïnvloedt uw biologische klok positief, alsof het een mooie zomerse en zonnige dag is. En dat terwijl het werkelijk buiten koud, guur en nat is in hartje winter. Let op! Voor effectief resultaat – een beter humeur, meer energie en een beter slaappatroon – dient u de lichttherapielamp dagelijks te gebruiken. Na twee weken zult u de eerste resultaten merken.

De Fysic FW-400 lichttherapielamp is medisch gecertificeerd, en kunt u dus zonder twijfel gebruiken. Het lichtspectrum (10.000 lux) komt overeen met daglicht, uiteraard zonder UV-licht.

Gebruik
U dient de daglichtlamp op ongeveer één armlengte afstand schuin voor u te plaatsen. Het led-licht van de lamp zal zodoende op uw ogen vallen. U hoeft niet direct in het licht te kijken; het licht moet wel uw ogen raken. De ogen moeten tijdens de sessie geopend blijven. Indien van toepassing kunt u uw bril ophouden of contactlenzen inhouden. Terwijl de lichttherapielamp zijn werk doet kunt u doorgaan met alledaagse bezigheden zoals de krant lezen, ontbijten, televisie kijken etc. De intensiteit van de sessie kunt u naar wens instellen (4 niveaus: 15, 30, 45 of 60 minuten). Na de ‘behandeling’ schakelt de daglichtlamp automatisch uit.
TIP! Bij het eerste gebruik van de FW-400 daglichttherapielamp van Fysic is het aan te raden om te starten in de vroege ochtend om het herstel van het dag- en nachtritme te bevorderen.
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden