Goede doelen

Vegro zet zich in voor verschillende goede doelen, waaronder de Corien de Groot Foundation, de Edwin van der Sar Foundation, Werkgroep de Ruyter en de Zonnebloem.
 • De Edwin van der Sar Foundation
  De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Vegro ondersteunt de Foundation’s doelgroep en doelstelling met kennis, expertise en diensten. Tevens biedt Vegro financiële ondersteuning. We werken als een team op hetzelfde speelveld en streven hetzelfde doel na: mensen met een beperking zoveel mogelijk zelfstandig laten bewegen.
 • Corien de Groot Foundation
  De Corien de Groot Foundation neemt de bewoners van bejaarden- of verpleeghuizen een middag of avond ‘mee uit’ in eigen huis. De Foundation heeft de naam van Corien de Groot gekregen, een van de oprichters van Vegro Verpleegartikelen. Het doel van de Foundation is mensen kosteloos laten genieten van entertainment, zang en muziek. En dit allemaal op een manier die Corien graag gewild zou hebben: geen zorgen over vervoer, een andere locatie of de financiën. De Corien de Groot Foundation zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt en er geen kosten verbonden zijn aan dit bijzondere feest.
 • MyRoadie
  MyRoadie biedt oplossingen voor iedereen die op stap wil, maar hierbij regelmatig ongemakken ervaart. Deze organisatie zet zich in om voor zoveel mogelijk mensen het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken, ongeacht fysieke beperkingen. Samen naar een oplossing zoeken is het doel, zodat niemand zich tijdens uitstapjes geremd voelt door eventuele obstakels. Door middel van de app van MyRoadie kunnen bepaalde obstakels, zoals drempels of bereikbaarheidsbelemmeringen, gemakkelijk in kaart worden gebracht.
Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten